Gas Blender – Trimix Blender

DSAT Gas Blender Cursus

Wil je zelf je gasmengsel maken en opgeleid worden tot gekwalificeerde Nitrox Gas Blender? In deze Cursus leer je hoe je voor jezelf of voor klanten Nitrox mengsels kunt maken. De theorie behandelt de fysieke en operationele eigenschappen van zuurstof, de risico’s en de omgang met zuurstof.

gas blenderVerder leer je alles over het zuurstof schoon maken van duikapparatuur en over hoe vul-systemen werken, welke voordelen en nadelen verschillende vulmethoden hebben en hoe je berekeningen voor de juiste percentages maakt. 

gas blenderNiet alleen kijken, maar zelf doen!

Je gaat daadwerkelijk flessen met verrijkte lucht vullen. Tijdens de cursus kun je je eigen flessen vullen en daarna je eigen mengsel gebruiken tijdens het duiken. Natuurlijk kun je ze ook van ons lenen als je zelf geen flessen hebt. Heb je er zin in om zelf te mixen en alles over blenden te weten en te doen? Schrijf je dan nu in. 

Voorvereisten:

PADI Enriched Air Nitrox brevet, minimum leeftijd: 18 jaar. Je beschikt over de DSAT Gas Blender Manual.

Gas blender cursus: 1 dag, € 179,00 excl. boek en certificaat
Trimix blender cursus: 1,5 dag, € 149,00 excl. boek en certificaat
Combo Gas- en Trimix Blender cursus: 2 dagen, € 299,00 excl. boek en certificaat. Voor de Gasblender Instructeur cursus klik hier of mail Chris voor meer informatie                                 

Meng je eigen flessen als gas- en trimix blender

gas blenderWerk je op een luxe motor jacht? Dan is er al gauw een compressor aan boord. Om je cv aan te vullen kun je vooraf al blender zijn wat een pluspunt is in deze industrie. Vaak hebben privé jachten ook rebreathers aan boord die je als bemanning voor de eigenaren dient te vullen. Derhalve heb je verstand van zuurstof en het vullen ervan nodig. Zuurstof is namelijk brandbaar en explosief. Hier dien je voorzichtig mee om te gaan. Handig dus als je vooraf de cursus al gedaan hebt. 

De cursus wordt gegeven bij TecRec center Divepost in Valkenburg Zuid holland en we gaan naar een mengstation in het midden van het land om je flessen te vullen. Je hoeft geen Tec Duiker te zijn, echter wil je hier meer info over, neem dan ook contact met ons op.                              

padi gasblending

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.