TecRec Center

PADI TecRec CenterBoek je TEC opleiding bij een PADI TecRec Center met TEC Trimix Instructeur Trainer Chris. Ze werkt samen met diverse duikscholen in Nederland, Malta, Egypte en de Maldives. Chris heeft combipakketten voor je PADI Tec opleidingen, waarbij je de theorie in Nederland doet en de duiken in Sharm el Sheikh, Malta en Gozo en Maradhoo. Zeg nu zelf, ja je kunt in Vinkeveen naar 50 meter, is het niet leuker om die diepe duiken in warmer water te maken waar je ook nog iets bijzonders kunt aantreffen? Het is jouw keuze. Vraag naar de mogelijkheden en stel samen jouw TEC pakket op jouw wensen af. De duiken voor de Trimix opleiding worden in ieder geval in het buitenland gemaakt. Lets go to the Dark Site!

TecRec Center in NederlandTMX 50

Divepost Dive Equipment in Valkenburg (ZH). We gebruiken Vinkeveen als duikstek tot 50 meter. Let op, we duiken in koud water, waardoor je lichaam anders reageert. Vandaar dat we de duiken soms vier meter ondieper maken dan gepland.

TecRec Center in Malta

Maltaqua. Er wordt bij Gozo en bij Malta gedoken in prachtig helder water. Je kunt hier terecht voor je TEC 40/45/50 en je Trimix opleidingen. Ook voor Trimix Instructeurs Opleidingen. Chris zal zelf de mengsels voor je trimix-flessen maken.

TecRec Center in Maldives

Aquaventure. Er wordt bij Addu Atoll gedoken waar het water altijd rond de 28 graden is en super helder. Tec duiken kan in een Shorty of natpak, dus is een dubbel bladder verplicht. Je kunt hier terecht voor je TEC 40/45/50 en je Tec Sidemount opleidingen. Let op, er kan wel wat stroming staan dus vergeet je rifhaak niet.

TecRec Center in Egypte

TEc in Sharm

Sheikh Coast, Sharm el Sheikh. We duiken zowel vanaf de kant waar we direct dieptes van 50 meter en meer aantreffen voor jouw TEC en Trimix opleiding. Ook kun je vanaf de boot duiken. We varen naar Tiran waar je o.a. Thomas Canyon hebt en dieper dan 65 meter kan. We bestellen onze trimix-flessen een dag van te voren zodat ze op tijd klaar staan.

tec trimixHelium vullingen

Let op, bij Trimix cursussen dien je de helium voor jou en je Instructeur te betalen. In elk land zijn de kosten van helium verschillend. Laat weten waar je je Trimix opleiding wilt volgen en je krijgt de juiste prijs voor jouw Trimix opleiding. Volg je met zijn twee-en de opleiding, dan deel je met je teammate de helium kosten voor de Instructeur.  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.