TEC Sidemount Diver

TEC Sidemount Diver Specialty

SpecialtyDe TEC Sidemount Diver cursus is een tussenstap naar TEC duiker met Sidemount uitrusting, een introductie naar TEC Diving. De voordelen van deze specialty zijn o.a.: om je cursus in Sidemount Configuratie te doen; dat je flessen naast je kunt plaatsen, daar waar je ze nodig hebt; als je geen dubbel-set kunt huren, je nog steeds TEC duiken kan maken; het te water gaan en het water verlaten is makkelijker en een stuk lichter dan met een twinset en een groot voordeel is ook dat je heel gemakkelijk bij je kranen kunt; het is geschikt voor technische wrakduik- en grot duiken (hiervoor gelden wel extra opleidingseisen).

TEC Sidemount diver cursus ook in 2021 in Sharm el Sheikh zodra we kunnen vliegen

Je leert discipline, riskmanagement, en attentie voor detail. Verder ga je met drie of meer cylinders tot en met een max van zes cylinders gebruiken. Ook ga je anders leren communiceren. Ja, je gaat denken als een TEC duiker. Je bent minimaal 18 jaar, Advanced Open Water en je hebt minimaal 30 duiken. Je overlegt een medische verklaring van een arts, max 12 maanden oud, geschikt bevonden om te duiken.
Heb je de Sidemount Specialty al, dit levert veel voordeel op, maar dit is geen vereiste om te starten. Je kunt beide cursussen ook als combi boeken zodat je lekker veel duiken en ervaring opdoet in je Sidemount uitrusting. De cursus kost 359 euro incl. gebruik van Sidemount uitrusting voor zover je deze nog niet hebt, excl. boek en certificaat. De combi Sidemount/Tec Sidemount cursus kost 499 euro.

OOK TEC IN DE MALDIVES 

tec-maldives TEC cursussen, ook in de Maldives
TEC 40, 45, 50 en TEC SM, 15 TEC duiken, 10 dagen
Vooraf theorie doen mogelijk
Kom 2 weken Maldives. Totaalprijs 4 cursussen $ 1900
Benodigde PADI materialen $ 130
Incl. TEC Sidemount uitrusting, excl. certificaatkosten
Speciale aanbieding Manta Lodge
op basis van twin share $ 20 per nacht
Divecenter Aquaventure – dc-aquaventure

Voor TEC Sidemount Instructeur cursus klik je hier of bel of mail je Chris voor meer informatie

Tec Sidemounttec sm 1TEC Sidemount

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *