Sidemount Diver

Sidemount Diver Cursus

Duik met flessen aan je zij, jawel Sidemount duiken. Sidemount duiken is niet nieuw, in de jaren 70 begon dit bij grot duiken. Nu wordt er door de recreatieve duiker ook vaak voor gekozen, want de voordelen zijn o.a.”je bent goed gestroomlijnd; een gemakkelijk transport van flessen; grotere luchtvoorraad; veelzijdigheid; eenvoudig oplossen van problemen”. Chris geeft hierin al les sinds 2013.
Sidemount DiverSidemout Diver

Als Sidemount Diver leer je de nieuwe configuratie kennen en nieuwe technieken die Sidemount duiken in sidemount diverrecreatef duiken mogelijk maakt. Tijdens de Sidemount cursus volg je een beschut water les en drie buiten water duiken. Klik hier en zie hoe er in een pool van 150 cm getrained wordt op Sidemount skills. Heb je er nu ook zin in om de configuratie eens uit te proberen? Je gebruikt een speciaal harnas en speciale Sidemount automaten.Voor deelname dien je een Open Water duiker brevet te hebben en minimaal 15 jaar te zijn. De Sidemount Specialty kost 299 euro incl. gebruik Sidemount uitrusting, excl. certificaat en boek.

PADI Instructeur Sidemount Diver

Bij de Instructeur Specialty Sidemount Diver leer je de technieken op demo niveau en leer je, hoe de cursist te helpen met het afstellen van de nieuwe configuratie. Want elk vest van elk merk heeft zijn eigen afstelling nodig op de sidemount duiker. Je gebruikt de Specialty Instructor Outline van PADI en uitrusting zoals hierin beschreven. Ben je OWSI met onderwijs status en heb je minimaal 10 ervaringsduiken met 2 flessen, of heb je de Sidemount Specialty al gevolgd, dan kun je je direct aanmelden voor de Sidemount Instructeurs Cursus. De cursus duurt 2 dagen en kost 299 euro. Nog nooit met 2 flessen gedoken? Boek dan de Combo Sidemount Cursus, Student en Instructeur voor 499 euro. De cursusprijs is excl. PADI Fees en materiaal incl. gebruik Sidemount uitrusting. Je kunt je hiervoor iedere maand opgeven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.