Self Reliant Diver

self reliant certificate Als Self Reliant Diver leer je de rol van het buddy-systeem te erkennen, te aanvaarden en bij te dragen aan de veiligheid en zelfredzaamheid tijdens het duiken. Het gaat er dus niet uitsluitend om om alleen te duiken, de cursus heeft veel meer omvang. Vandaar dat PADI er niet voor gekozen heeft om de Specialty Solo Diver te noemen. Fotografeer jij of ben je Divemaster? Dan is deze cursus een verrijking voor je duik carrière.  Als je alleen op vakantie gaat en een buddy toegewezen krijgt die je niet kent, dan heb je aan deze cursus ook veel extra’s. De cursus geeft je nog meer zelfvertrouwen dan wat je al hebt, want om deel te nemen dien je wel minimaal 100 duiken te hebben. Je kan na de cursus namenlijk wel alleen het water instappen. Dit doe je dan goed gepland.

 De redenen om de Solo / Self Reliant duiker cursus te volgen:
• Vaardigheden ontwikkelen en uitvoeren bij duiken met en zonder partner.
• Vaardigheden van zelfredzaamheid aan te scherpen, waardoor de duiker een sterkere partner is.

Vereisten voor PADI Instructeur Self Reliant Diver

• PADI Open Water Scuba Instructeur en PADI Self-Reliant Diver, PADI TecRec Diver of gelijkwaardig
• Minimum 10 zelfstandig duiken*. *cursus exit verplichting.
Tijdens de PADI Self-Reliant Diver Instructeur cursus leer je de cursus doelstellingen, de procedures, open water training overwegingen, de uitrustingsvereisten en de PADI Self – Reliant Diver specialty cursus uitvoeren.

De Specialty PADI Self Reliant Diver

self reliant diverEen korte presentatie, gevolgd door drie Open Water Trainings duiken. Om het PADI Self-Reliant Diver Specialty Instructeur certificaat te behalen, toon je beheersing van kennisontwikkeling en watervaardigheden aan, presenteer je een theorie-presentatie, een open water onderwijsopdracht. Je demonstreert alle open water skills als Instructeur.

We geven je de PADI Self Reliant Diver Instructeur training ook inclusief de Student Cursus. De kosten zijn: Self Reliant Diver 249 euro, Self Reliant Instructor 299 euro. Combo Self Reliant Diver en Specialty Instructeur Self Reliant Diver 399 euro. Contacteer ons. Wij maken al een planning bij twee kandidaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *