Rebreather Diver

Wil je zonder bubbles dieper en het geheimzinnige ontdekken? Je kunt met een Rebreather op bijna alle duik-dieptes langer duiken. Waarom? De partiële zuurstofdruk is op elke diepte gelijk (afhankelijk van het type Rebreather uiteraard). Zonder bubbels ben je ook onder de indruk van het feit dat vissen heel dichtbij je komen. De zeebewoners schrikken niet van je daar je geen geluid maakt met uitgeademde bellen. Een mooie hobby voor iedereen die wat anders wilt, want goedkoop is het niet. Toch zijn er  nog meer voordelen….

 • Je krijgt het minder snel koud onderwater want de ademlucht is warm en vochtig.
 • Ook verbruik je veel minder lucht, je duikt met een gesloten systeem (CCR).
 • Blijf rustig stil hangen zodat je fantastische foto’s kan maken, dat kan omdat je externe longen hebt.
 • Je kunt al Rebreather duiken als 18 jaar bent, je Open Water Duiker bent en de Nitrox Specialty hebt.De planning en voorbereiding is uitgebreider dan bij Open Circuit. Je wilt er zeker van zijn dat je machine onderwater perfect is. Het lijkt allemaal complex en ingewikkeld, dat is eht niet, met een gedegen opleiding is het je zo aangeleerd. Safety staat op de eerste plaats.
  Rebreathers wegen ongeveer net zoveel als een 15 liter tank en het gebruik is makkelijk aan te leren. Tijdens cursussen of gids-duiken, wordt de Poseidon MK6 gebruikt. Wat denk je van een 2 uur durende duik op de Thistlegorm in de Rode Zee?Chris geeft de PADI Rebreather Diver en Advanced Rebreather Diver cursussen in Sharm el Sheikh mits er gebruik kan worden gemaakt van deze Rebreathers. Onderstaande cursus-prijzen zijn inclusief gebruik Rebreather, Sofnolime en Bailout, excl. boek en certificaat.
  PADI Rebreather Diver, Poseidon MK6/7 (tot max 18m), drie dagen, 599 euro. PADI Advanced Rebreather Diver, (tot max 40 m), drie dagen, 529 euro. De Rebreather en Advanced Rebreather Combo cursus met de MK6/7, vijf dagen, 999 euro.

  Duik met een Rebreather, kom dichterbij de natuur!

  Voor overige info gebruik het contactformulier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.