PADI Self Reliant Diver

self reliant certificate Als PADI Self Reliant Diver leer je de rol van het buddy-systeem te erkennen, te aanvaarden en bij te dragen aan de veiligheid en zelfredzaamheid tijdens het duiken. Het gaat er dus niet uitsluitend om, om alleen te duiken. De cursus heeft veel meer omvang. Vandaar dat PADI er niet voor gekozen heeft om de Specialty Solo Diver te noemen. Fotografeer jij of ben je Divemaster? Dan is deze cursus een verrijking voor je duik carrière.  Als je alleen op vakantie gaat en een buddy toegewezen krijgt die je niet kent, dan heb je aan deze cursus ook veel extra’s. De cursus geeft je nog meer zelfvertrouwen dan wat je al hebt, want om deel te nemen dien je wel minimaal 100 duiken te hebben. Je kan na de cursus namenlijk wel alleen het water instappen. Dit doe je dan goed gepland.

 De redenen om de Solo / Self Reliant duiker cursus te volgen:
Ten eerste, je vaardigheden ontwikkelen en uitvoeren bij duiken met en zonder partner.
Ten tweede ga je je vaardigheden van zelfredzaamheid aanscherpen, waardoor de duiker een sterkere partner wordt.
En ten derde, je wilt wellicht verder met TEchnisch duiken.

Vereisten voor PADI Instructeur Self Reliant Diver

• PADI Open Water Scuba Instructeur en Self-Reliant Diver, PADI TecRec Diver of gelijkwaardig
• Minimum 10 zelfstandig duiken*. *cursus exit verplichting.
Tijdens de Instructeurs opleiding leer je de cursus doelstellingen, de procedures, open water training overwegingen, de uitrustingsvereisten en hoe de specialty uit te voeren.

PADI Self Reliant Diver start donderdag avond 3 september

self reliant diverEen korte presentatie, gevolgd door drie Open Water Trainings duiken. Om het PADI Instructeur certificaat te behalen, toon je beheersing van kennisontwikkeling en watervaardigheden aan, presenteer je een theorie-presentatie, een open water onderwijsopdracht. Je demonstreert alle open water skills als Instructeur.

We geven je de Instructeur training ook inclusief de Student Cursus. De kosten zijn: Self Reliant Diver 299 euro, zo ook voor Self Reliant Instructor. De Combo PADI Self Reliant Diver en Specialty Instructeur Self Reliant Diver kost 449 euro. Contacteer ons. Wij maken al een planning bij twee kandidaten. Kijk voor nog meer info op de site van PADI .

Ht is erg interessant om bewust met je duik om te gaan want je leert verantwoord in te schatten of je de duik wel of niet (alleen) gaan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *