PADI Self Reliant Diver

self reliant certificate Als Self Reliant Diver leer je de rol van het buddy-systeem te erkennen, te aanvaarden en bij te dragen aan de veiligheid en zelfredzaamheid tijdens het duiken. Het gaat er dus niet uitsluitend om, om alleen te duiken. De cursus heeft veel meer omvang. Vandaar dat PADI er niet voor gekozen heeft om de Specialty Solo Diver te noemen. Fotografeer jij of ben je Divemaster? Dan is deze cursus een verrijking voor je duik carrière.  Als je alleen op vakantie gaat en een buddy toegewezen krijgt die je niet kent, dan heb je aan deze cursus ook veel extra’s. De cursus geeft je nog meer zelfvertrouwen dan wat je al hebt, want om deel te nemen dien je wel minimaal 100 duiken te hebben. Je kan na de cursus namenlijk wel alleen het water instappen. Dit doe je dan goed gepland.

 De redenen om de Solo / Self Reliant duiker cursus te volgen:
• Vaardigheden ontwikkelen en uitvoeren bij duiken met en zonder partner.
• Vaardigheden van zelfredzaamheid aan te scherpen, waardoor de duiker een sterkere partner is.

Vereisten voor PADI Instructeur Self Reliant Diver

• PADI Open Water Scuba Instructeur en Self-Reliant Diver, PADI TecRec Diver of gelijkwaardig
• Minimum 10 zelfstandig duiken*. *cursus exit verplichting.
Tijdens de Instructeurs opleiding leer je de cursus doelstellingen, de procedures, open water training overwegingen, de uitrustingsvereisten en hoe de specialty uit te voeren.

PADI Self Reliant Diver start donderdag avond 3 september

self reliant diverEen korte presentatie, gevolgd door drie Open Water Trainings duiken. Om het PADI Instructeur certificaat te behalen, toon je beheersing van kennisontwikkeling en watervaardigheden aan, presenteer je een theorie-presentatie, een open water onderwijsopdracht. Je demonstreert alle open water skills als Instructeur.

We geven je de Instructeur training ook inclusief de Student Cursus. De kosten zijn: Self Reliant Diver 259 euro, Self Reliant Instructor 299 euro. Combo Self Reliant Diver en Specialty Instructeur Self Reliant Diver 449 euro. Contacteer ons. Wij maken al een planning bij twee kandidaten. Kijk voor nog meer info op de PADI pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *