PADI Instructeurs Examen

PADI ExamenPADI INSTRUCTEURS EXAMEN

  1. PADI Instructeurs Examen in Duik Theorie en de Algemene richtlijnen van de PADI Instructeurs Manual
  2. Prescriptive teaching presentatie (theorie lesgeven in de klas)
  3. Beschut Water teaching presentatie en demonstratie van vijf watervaardigheden (in het zwembad)
  4. Open Water teaching presentatie en Rescue Skill 7 (bewusteloze duiker naar de oppervlakte brengen en mond op mond of mond op pocket masker, duiker naar de kant sleept en duikuitrusting uitdoen)

Tijdens de PADI IDC krijg je van Chris een counselingsgesprek om te zien of je klaar bent voor het PADI examen. Er zijn geen verassingen tijdens het PADI Examen. Je laat zien wat je geleerd hebt en je rondt alle onderdelen succesvol af. En dan ben je een PADI Open water Scuba Instructeur.

Veel succes en natuurlijk slaag jij de eerste keer als je de hele IDC bij Chris gevolgd hebt. Direct na het Examen geven we het MSDT programma (vijf instructeurs Specialties naar keuze), zodat je ook les kunt geven in deze PADI Specialties. Zo ben je gelijk een waardevolle Instructeur en uitstekend inzetbaar. Kies daarom voor het IDC Gold pakket!

Mocht het voorkomen, dat je de eerste keer voor een onderdeel niet slaagt, dan kun je kosteloos (delen van) de volgende IDC volgen. Je betaalt uitsluitend de examenkosten aan PADI. Hiervoor volg je de IDC volledig incl. EFRI- cursus en voorbereidings-dag en scoor je tijdens de voorbereidingen voor de vijf Topics minimaal 75% (zelfde als bij het DM Examen). Ook volg je het volledige PADI Examen, want wat je haalt blijft een jaar geldig.

Er is een mogelijkheid om je op het theorie examen nog beter voor te bereiden. Dit kan door het volgen van de Specialty Advanced Dive Theory. Deze specialty is speciaal ontworpen voor duikers die het Pro (gaan) Pad bewandelen. Ben jij aankomend Divemaster of Instructeur, volg deze specialty in 4 avonden alvorens je deelneemt aan je vervolgopleiding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.