Medische Verklaring

Zorg dat je een medische verklaring hebt alvorens je aan een PADI Pro Opleiding begint

Als duikinstructeur dien je gezond te zijn. Voordat je deelneemt aan de IDC dien je voor het duiken goedgekeurd te zijn en een medische verklaring te overleggen, welke door een duik-medisch arts is ondertekend. De verklaring mag niet ouder zijn dan 12 maanden op het moment van het PADI Instructeurs Examen. Ook voor TEC opleidingen dien je de medische verklaring getekend door een arts te overleggen.

Download hier de Medische verklaring en laat je keuren. Het is niet alleen een verplichting, het is voor jezelf een goede check zodat je weet dat je altijd gezond onderwater gaat.

rescue 7Zorg voor de natuur en zorg voor jezelf. Wil je ook weten hoe je ook anderen kunt helpen? Of wil je mensen aansturen die anderen kunnen helpen? Volg voordat je aan de IDC of je Divemaster cursus meedoet de EFR Instructeurs Opleiding. Een must om te hebben en om anderen te helpen. Zo ook de Emergency Oxygen Provider cursus.

Voor meer info over artsen die je kunnen keuren, neem contact op met jouw duikcenter en laat je informeren over de kosten. Deze zijn onder de tachtig euro.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.