Materialen

PADI Materialen – IDC Crew Pack

leitjesAlle PADI materialen van het IDC Crew Pack gebruik je tijdens je IDC. Je vindt onder andere het volgende in het pakket: de PADI’s Guide to Teaching inclusief decal. Je krijgt alle Cue Cards van Beschut Water-, Open Water-, Advanced Open Water-, Rescue Diver- en de Divemaster cursus. Er zitten Open Water- en Confined Water voorbereidingsleitjes in het pakket. Je vindt in het pakket de Prescriptive Lesdia’s van de OWD-cursus. Ook tref je de Specialty Instructeurs Manual op CD aan. Verder zitten alle PADI quizzes en examens voor de Open Water-, Rescue- en Divemaster Cursus in het pakket. Bovendien krijg je er een PADI Rugzak bij.

EFR Instructeur Crew Pack:

Het EFRI Crew Pack bestaat uit de EFR Instructor Manual en Care for Children Manual met Binder. Tevens tref je de EFR Participant Manual inclusief DVD en EFR Care for Children Manual inclusief DVD aan. Ook krijg je een First Aid Pack, EFR Decal en Emergency Care at a Glance Brochure. Dit alles zit uiteraard in een prachtige EFR Tas.

materialenWat heb je verder als PADI Duikinstructeur nodig?

Diving EncyDe Instructeurs Manual 2019, dus download deze van de PADI Pro website. Pocket Masker en Kompas, klokje/computer met secondewijzer voor onderwater, eigen set professionele duikuitrusting, de PADI E-RDP-ML en/of RDP Tabel en uiteraard de encyclopedie. Bij diveoutlet.nl kun je de PADI materialen bestellen en uitrusting huren. Tijdens de IDC krijg je bij 5* IDC Center Divepost je flesvullingen gratis. In Egypte en Cyprus is de IDC ook inclusief gebruik van tanks, lucht en lood.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.