Materialen

PADI Materialen – IDC Crew Pack

leitjesAlle PADI materialen van het IDC Crew Pack gebruik je tijdens je IDC. Je vindt in het pakket onder andere: de PADI’s Guide to Teaching inclusief decal/stikker. Je krijgt alle Cue Cards van Beschut Water-, Open Water-, Advanced Open Water-, Rescue Diver- en de Divemaster cursus. Ook zitten er Open Water- en Confined Water voorbereiding-leitjes in het pakket. Je vindt in de Prescriptive Lesdia’s van de OWD-cursus. Verder tref je de Specialty Instructeurs Manual op CD aan en zitten alle PADI quizzes en examens voor de Open Water-, Rescue- en Divemaster Cursus in het pakket. Bovendien krijg je er een PADI Rugzak bij.

EFR Instructeur Crew Pack:

Het EFRI Crew Pack bestaat uit de EFR Instructor Manual, AED/CPR Instructor Manual en Care for Children Instructor Manual met Binder. Ook tref je de EFR Participant Manual inclusief DVD, AED/CPR manual en EFR Care for Children Manual inclusief DVD”s aan. Ook krijg je een First Aid Pack, EFR stikker en Emergency Care at a Glance Brochure. Dit alles zit uiteraard in een prachtige EFR Tas.

materialenWat heb je nog meer als PADI Duikinstructeur nodig?

Diving EncyDe Instructeurs Manual 2020, download deze van de PADI Pro website. Hierin vindt je ook alle uitrusting die je als PADI Pro nodig hebt. Pocket Masker en Kompas, klokje/computer met secondewijzer voor onderwater, duikuitrusting, de PADI RDP en E-RDP-ML en de encyclopedie. Bij diveoutlet.nl kun je de PADI materialen bestellen en uitrusting huren. Tijdens de IDC krijg je bij 5* IDC Center Divepost je flesvullingen gratis. In Egypte is de IDC inclusief gebruik van tanks, lucht en lood.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.