IDC Voorbereidingen

Begin direct met de PADI IDC online modules voor je IDC voorbereidingen. Je krijgt de code direct toegestuurd na bestelling van het IDC Crew Pakket, format 2020.

Download de nieuwste Instructeurs Manual, kijk hoe deze is opgebouwd en waar je wat vindt.

Herhaal de duik-theorie van je Divemaster Cursus (fysica, fysiologie, RDP, omgeving en Idc voorbereidingenvaardigheden en uitrusting).

Maak de vragen in het Diving Knowledge Workbook die je ook in het IDC Crew pack vindt. Kijk deze vragen goed na. De stof wordt niet tijdens de IDC behandeld.

Lees de Encyclopedie, maak de DM-examens en de overige examens uit je IDC crew pakket. Tijdens de IDC testen we je op deze kennis (we behandelen dit niet opnieuw of volg vooraf de Advaced Dive Theory Specialty, daar komt alles weer uitgebreid aan de orde. De specialty wordt gegeven in drie avonden.

Wees familiair met de Student Manuals Open Water, Adventure in Diving, Rescue en Divemaster. Kijk hoe ze zijn opgebouwd.

Fris jezelf op met de skills in de PADI Open Water- en Rescue Video. Ook heeft Chris een video voor je met de skills.

Herhaal je 24 skills, op demonstratie niveau. Doe dit ook met de oefeningen van de Rescue Cursus. Je kunt ze ook droog oefenen. Oefen in het zwembad in neutrale positie (fin-pivit bij voorkeur)

Ga oefenen met een hefbalon, ken je kompas, perfectioneer je drijfvermogen en wees goed uitgelood. Ook dit zijn IDC Voorbereidingen 

Oefen de paalsteek, schootsteek en twee halve knopen 
Idc voorbereidingenOefen op demonstratie niveau mond op mond en mond op pocket masker beademing, rescue skill 7 in het buitenwater.

Wees Fit

Wees fit voor de zwem test van 800 meter, duik wanneer je kan om je algemene vaardigheden verder te ontwikkelen!

Maak de zelfstudie vragen van de EFR Instructeur Manual. Antwoorden op de medische vragen vind je in de student manual.

Houd tijdens je IDC Voorbereidingen contact met Chris, ze geeft je persoonlijke en online ondersteuning

 

Veel succes met je IDC voorbereidingen

Het IDC Crew Pack 2020 versie kun je trouwens bestellen via de webshop van Divepost  Zijn je IDC Voorbereidingen op orde, dan heb je uiteraard veel lol tijdens de IDC.
 

 

 

         

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.