Distance Learning

distance learningWees voorbereid met Distance Learning – Leren op Afstand met PADI Course Director Chris. Je bent hier omdat je één van de beste Open Water Scuba Instructeurs wilt worden en Chris bereidt je hier volledig op voor waarna jullie ook gezamenlijk verder gaan met de IDC.

Wat je krijgt bij Distance learning?

Distance learning is een privé voorbereiding van één op één met je Course Director. Je voelt je volledig voorbereid om aan de IDC en het PADI IE deel te nemen. Laat Course Director Chris je personal trainer zijn. Bespreek samen de 5 Topics, je Divemaster Theorie. Dit zijn de hoofdstukken in het knowledge workbook fysica, fysiologie, RDP, vaardigheden en omgeving en uitrusting. Verder ga je aan de slag met de algemene richtlijnen van de Instructor Manual. Je krijgt de nodige examens aangereikt en je krijgt direct feed back. Chris is je persoonlijke mentor zodra je je inschrijft, het is het zeker waard. Boek je distance learning direct samen met je IDC dan betaal je hiervoor slechts 199 euro in plaats van 249 euro.

Ook kun je ervoor kiezen om de nieuwe Specialty Advanced Dive Theory te volgen. Deze specialty is ontworpen voor mensen die het pro pad willen doorlopen en wordt in 3 tot 4 avonden gegeven en kost 249 euro. Natuurlijk krijg je na slagen hiervoor een PADI certificaat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.