Cross-Over naar PADI

Het is eenvoudig om een Cross-Over naar PADI te doen als je al Duik Instructeur bent bij een andere duikorganisatie. Dus ben jij Duik Instructeur, CMAS, NAUI, NOB, SSI, WOSD, IADS, IDD of anders, doe een cross-over. Alle organisaties hebben prima duik opleidingen. Voor wereldwijd werken in de duikindustrie worden er PADI-InstructeursPADI IDC Chris gevraagd. Jij kan uiteraard al lesgeven alleen leer je nu het PADI systeem en de nieuwste technieken bij vaardigheden. Je volgt een IDC, je leert de PADI manier en dit laat je zien tijdens het twee-daagse PADI examen. Er is ruimte voor discussie, we bespreken verschillen en we geven je altijd het hoe en waarom. De Cross-Over tijdens onze IDC is plezier gegarandeerd, er wordt niet alleen veel geleerd, we hebben ook heel veel lol. Al velen zijn je voorgegaan.

Wat heb je nodig tijdens de Cross-Over ?

cross overPADI heeft een cross over boeken pakket, bestel via diveoutlet.nl. Verder schaf je het IDC- en EFRI pakket aan.

Kies voor het Cross-Over programma en schrijf je in voor de IDC in Sharm el Sheikh of in Nederland. Uiteraard zijn er diverse IDC data en kun je ook eerst de EFR instructeur Cross Over doen. Klik hier, maak een afspraak en bespreek jouw plan waarna je wereldwijd kunt lesgeven. Velen gingen je voor.

Cross over en word PADI Duikinstructeur

Eén reactie

  1. Ik heb in februari 2018 een Cross-Over gedaan van CMAS naar PADI en ik had nooit gedacht dat ik van Chris zoveel zou bij leren. En in een vijf millimeter, ik dacht eerst, ha wat warm, blijkt dat deze toch goed van pas is gekomen in december, zowel in Sharm als in Dahab op het PADI Instructeur Examen. En uiteraard geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *