Cross-Over naar PADI

cross-overHet is eenvoudig om een Cross-Over naar PADI te doen als je al Duik Instructeur bent bij een andere duikorganisatie. Wij hebben hiervoor het omscholingsprogramma van PADI wat we Cross-Over noemen. Dus ben jij die Duik Instructeur, CMAS, NAUI, NOB, SSI, WOSD, IADS, IDD of anders, doe een cross-over. Alle organisaties hebben prima duik opleidingen, echter voor wereldwijd werken in de duikindustrie worden er PADI-Instructeurs gevraagd. Volg de IDC tegen gereduceerd tarief want jij kan namelijk al lesgeven. Tijdens de IDC leer je de PADI manier en dit pas je toe tijdens het twee-daagse PADI examen. Er is ruimte voor discussie, we bespreken verschillen en we geven je altijd het hoe en waarom.De Cross-Over tijdens onze IDC is plezier gegarandeerd, er wordt niet alleen veel geleerd, we hebben heel veel lol.

Wat heb je nodig tijdens de Cross-Over – Omscholing?

cross overPADI heeft een speciaal cross over boeken pakket, te bestellen via diveoutlet.nl.
Verder schaf je het IDC pakket en EFRI pakket aan.

Kies voor het cross-over programma en schrijf je in voor de IDC bij CD Chris. Dee eerstvolgende mogelijkheid is 1 december is Sharm el Sheikh. Klik hier, maak een afspraak en bespreek jouw plan waarna je wereldwijd kunt lesgeven.

One Comment

  1. Ik heb in februari 2018 een Cross-Over gedaan van CMAS naar PADI en ik had nooit gedacht dat ik van Chris zoveel zou bij leren. En in een vijf millimeter, ik dacht eerst, ha wat warm, blijkt dat deze toch goed van pas is gekomen in december, zowel in Sharm als in Dahab op het PADI Instructeur Examen. En uiteraard geslaagd!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *