Cross-Over naar PADI

Je bent al Duik Instructeur bij een andere duikorganisatie, bijvoorbeeld  CMAS, NAUI, NOB, SSI, WOSD, IADS, IDD of anders. Toch wil je ook PADI duik instructeur worden want de meeste cursisten vragen naar PADI. Het is eenvoudig om een Cross-Over naar PADI te doen. Alle organisaties hebben uiteraard prima duik opleidingen. Echter voor wereldwijd werken in de duikindustrie worden PADI Duik InstructeursPADI IDC Chris gevraagd.

Jij kan dus al lesgeven alleen leer je nu het PADI systeem en de nieuwste technieken bij vaardigheden. In 8 dagen ben je omgeschoold. Je leert de PADI manier en dit laat je zien tijdens het tweedaagse PADI examen. Er is ruimte voor discussie, we bespreken verschillen en we geven je altijd het hoe en waarom. Natuurlijk is de Cross-Over tijdens onze IDC plezier gegarandeerd. Chris zorgt dat je een hoop bijleert en je zal ook veel lol hebben. Al vele duikinstructeurs van NOB en SSI zijn je voorgegaan, zowel uit Nederland als ook uit België en Egypte.

Wat heb je nodig tijdens de Cross-Over ?

cross overPADI heeft een cross over boeken pakket, dit bestel je via diveoutlet.nl. Verder schaf je het digitale IDC pakket aan en het EFRI pakket aan omdat je ook Rescue cursussen wilt verzorgen.

Kies voor het Cross-Over programma en schrijf je in voor de IDC in Sharm el Sheikh of in Nederland. Er zijn diverse IDC data. Je kunt ook eerst de EFRI Cross Over doen. Klik hier, maak een afspraak en bespreek jouw plannen waarna je wereldwijd kunt lesgeven. Velen gingen je voor.

Cross over en word PADI Duikinstructeur

Eén reactie

  1. Ik heb in februari 2018 een Cross-Over gedaan van CMAS naar PADI en ik had nooit gedacht dat ik van Chris zoveel zou bij leren. En in een vijf millimeter, ik dacht eerst, ha wat warm, blijkt dat deze toch goed van pas is gekomen in december, zowel in Sharm als in Dahab op het PADI Instructeur Examen. En uiteraard geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *