Medische Verklaring

medische verklaringZorg voor een Medische Verklaring alvorens je aan een PADI Pro Opleiding begint. Voordat je deelneemt aan de IDC dien je voor het duiken goedgekeurd te zijn en een Medische Verklaring te overleggen. De verklaring dient door een duik-medisch arts ondertekend te zijn. De verklaring mag niet ouder zijn dan 12 maanden op het moment van het PADI Instructeurs Examen. Ook voor TEC opleidingen dien je gekeurd te worden. Wij vragen je de medische verklaring, getekend door een arts, te overleggen. Als duikinstructeur of TEC duiker dien je volledig gezond te zijn om te duiken.

Medische Verklaring en Duikkeuring

Download eerst de Medische Verklaring. Het is niet alleen een verplichting, het is voor jezelf een goede check. Voor meer informatie over artsen die je kunnen keuren, neem contact op met ons op. Kom je naar Sharm el Sheikh, dan kun je je laten keuren door een arts in de Hyperbaric Chamber van Sharm. Wij informeren je graag over de kosten van de medische verklaring. Vraag de exacte kosten na bij de duikarts.

rescue 7Wil je ook weten hoe je ook anderen kunt helpen? Of wil je mensen aansturen die anderen kunnen helpen? Volg, voordat je aan de IDC of je Divemaster cursus meedoet, de EFR Instructeurs Opleiding. Een must om te hebben en om anderen te helpen. Zo is ook de Emergency Oxygen Provider cursus een must. Uiteraard kun je hier ook instructeur in worden. Je eigen gezondheid is niet alleen belangrijk, ook die van anderen tijdens duiken. Denk je nu, ik ben nog niet toe aan een opleiding tot PADI Pro, volg dan de rescue cursus of de RNLI Sea Survival Specialty. Beiden zijn goede voorbereidingen op de carrière als een PADI Pro. Deze cursussen leren je hoe in noodsituaties te handelen en hoe deze te voorkomen. Uiteraard is het voor iedere duikcursus belangrijk dat je gezond bent. Een medische verklaring dien je voor elke cursus aan te leveren. ✔

PADI Duikinstructeur

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.