Medische Verklaring

medische verklaringZorg voor een Duik Medische Verklaring alvorens je aan een PADI Pro Opleiding begint. Voordat je deelneemt aan de IDC dien je voor het duiken goedgekeurd te zijn. De duik medische verklaring dient door een duik-medisch arts ondertekend te zijn en mag niet ouder zijn dan 12 maanden op het moment van het PADI Instructeurs Examen. Ook voor TEC opleidingen dien je gekeurd te worden. Wij vragen je jouw medische verklaring, getekend door een arts, te overleggen. Als duikinstructeur of TEC duiker dien je volledig gezond te zijn om te duiken en les te geven.

Medische Verklaring en Duikkeuring

Download eerst de Medische Verklaring. Het is niet alleen een verplichting, het is voor jezelf een goede check. Bij Divepost hebben we 2 duikartsen. In Sharm el Sheikh kun je je laten keuren door een arts in de Hyperbare kamer van Sharm. Wij informeren je graag over de kosten van de medische verklaring. Vraag de exacte kosten na bij de duikarts.

rescue 7Wil je ook weten hoe je ook anderen kunt helpen? Of wil je mensen aansturen die anderen kunnen helpen? Volg, voordat je aan de IDC of je Divemaster cursus meedoet, de EFR Instructeurs Opleiding. Een must om te hebben en om anderen te helpen. Zo is ook de Emergency Oxygen Provider cursus een must. Uiteraard kun je hier ook instructeur in worden. Je eigen gezondheid is niet alleen belangrijk, ook die van anderen tijdens duiken. Denk je nu, ik ben nog niet toe aan een opleiding tot PADI Pro, volg dan de rescue cursus of de RNLI Sea Survival Specialty. Beiden zijn goede voorbereidingen op de carrière als een PADI Pro. Deze cursussen leren je hoe in noodsituaties te handelen en hoe deze te voorkomen. Uiteraard is het voor iedere duikcursus belangrijk dat je gezond bent. Een duik medische verklaring dien je voor elke cursus aan te leveren. ✔

PADI Duikinstructeur

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.