IDC Voorbereidingen

IDC Voorbereidingen

START JE IDC VOORBEREIDINGEN VANDAAG

1. Begin vandaag je IDC-voorbereidingen met het nieuwe Online IDC Crew Pack en de Instructor Manual. Ben je een Divemaster in actieve status, dan kun je de nieuwste PADI Instructor Manual downloaden van de PADI website. Het is belangrijk dat je begrijpt hoe de handleiding werkt en hoe je efficiënt de juiste informatie kunt vinden.

Idc PREPARATION2. Maak de vragen van het Diving Knowledge workbook en bestudeer daarnaast de Encyclopedie. In het nieuwe IDC Online crew-pack vind je het Diving Knowledge workbook online.

3. Zorg dat je bekend bent met de boeken van de Open Water Cursus, de Advanced Open Water Cursus, de Rescue Duiker Cursus en de Divemaster-Cursus. Je kunt de herhalingsvragen en toetsen uit deze boeken opnieuw maken om je kennis op te frissen.

4. Bekijk de PADI Open Water- en Rescue Duiker-video of je PADI E-learning. Het is een handig hulpmiddel om alle duiktheorie op te frissen. 

5. Maak de zelfstudie van de EFR-handleiding voor instructeurs. De antwoorden van de Medische Vragen vind je in de studentenhandleiding aan het einde.

Praktische voorbereiding

6. Oefen de 24 water-vaardigheden. De evaluatie-criteria zijn dezelfde als in je Divemaster Cursus. Oefen ook je Rescue Diver vaardigheden. Je moet ze nu op demonstratieniveau laten zien. Natuurlijk is er niet één manier om je vaardigheden te oefenen, zolang we de PADI-normen maar blijven volgen. Tijdens de IDC zal Course Director Chris je veel voorbeelden laten zien en oefen je verschillende manieren om een ​​skill te doen want vaardigheden kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden.

7. Zorg dat je bekend bent met de vaardigheden van de Advanced Open Water Duiker-cursus: Knopen leggen, Hefballon, Onderwater Navigatie en je Beheersing van het drijfvermogen. In de PADI-app vind je de knopen. Je vindt ze ook in het Advanced Open Water boek, in het hoofdstuk Zoeken en Bergen.

8. Fris je demonstratie van Rescue 7 op; mond op mond en mond op maskerbeademing. Bovendien nemen we tijdens de Covid-periode extra veiligheidsmaatregelen tijdens deze vaardigheden.

9. Wees Gezond. Tijdens de IDC krijg je een zwemtest van 400 meter. Grijp de kans om te duiken wanneer het mogelijk is. Onthoud dat het leuk is om te duiken, goed voor je gezondheid en het moet ook veilig zijn.

10. Ten slotte is het van belang om in contact met Course Director Chris te blijven. Zij kan je helpen met de online voorbereiding en vragen beantwoorden.

Hoe meer je je voorbereidt, hoe gemakkelijker de IDC zal zijn. Begin nu gewoon met jouw IDC-voorbereidingen!

Online IDC-voorbereidingen

En denk je, ik kan het ook on line volgen, dan is hier de link voor IDC Preparation Cursus voor slechts 99 euro van Chris haar collega Platinum PADI Course Director Steve Prior. Je krijgt 24 video’s, 30 quizzen, oefenexamens en nog veel meer. Steve heeft een prachtige online voorbereiding site ontwikkeld voor alle kandidaten die een goede duikinstructeur willen worden ✔

Succes met je IDC-voorbereidingen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.