Cross-Over naar PADI

cross over naar PADI Duikinstructeur

Je bent al een Duikinstructeur bij een andere duikorganisatie, bijvoorbeeld CMAS, NAUI, NOB, SSI, WOSD, IADS, IDD of anders. Toch wil je de Cross-over naar PADI Instructeur doen, want de meeste cursisten vragen naar PADI. Alle organisaties hebben uiteraard prima duik opleidingen. Echter voor wereldwijd werken in de duikindustrie worden PADI Duik Instructeurs gevraagd want PADI is en blijft marktleider. Het is eenvoudig om een Cross-Over te doen. In acht dagen ben je omgeschoold.

cross over naar PADIJij kan dus al duik-les geven

Jij kan dus al lesgeven als duikinstructeur, alleen leer je nu het PADI systeem en de nieuwste technieken bij vaardigheden. Je leert de PADI manier en dit laat je zien tijdens het tweedaagse PADI examen. Er is ruimte voor discussie, we bespreken verschillen en we geven je altijd het hoe en waarom. Natuurlijk is de Cross-Over naar PADI Instructeur plezier gegarandeerd. PADI Course Director Chris zorgt ervoor dat je een hoop bijleert en je zal uiteraard ook veel lol hebben. Al vele duikinstructeurs van diverse organisaties zijn je voorgegaan, zowel uit Nederland als ook uit België en Egypte.

Cross-Over naar PADI? Wat heb je nodig?

cross over naar PADIPADI heeft een cross-over boeken pakket, dit bestel je via diveoutlet.nl. Je kunt ook contact opnemen met Gertine van Divepost, zij informeert je graag over de PADI Materialen. Verder schaf je het digitale IDC pakket aan. Ook kun je ervoor kiezen om een cross-over naar EFR te doen. Dan heb je ook het EFRI pakket nodig. Dit is zeker aanbevolen omdat je dan ook makkelijker Rescue cursussen kunt aanbieden en verzorgen.

Kies dus voor het Cross-Over naar PADI programma en schrijf je in. Je kunt dit programma zowel in Sharm el Sheikh of in Nederland volgen. Er zijn diverse data en Chris helpt je graag met plannen. Je kunt eerst de EFRI Cros-Over doen. Klik hier, maak een afspraak en bespreek jouw wensen. Zodra je geslaagd bent, kun je wereldwijd lesgeven. Velen gingen je voor. De eerstvolgende mogelijkheid in Egypte is november 2023.

Cross-Over en word PADI Duikinstructeur

Een van de opmerkingen die we kregen van een Cross-Over Instructeur was van Jos: ‘Ik heb in februari 2018 een Cross-Over gedaan van CMAS naar PADI en ik had nooit gedacht dat ik van Chris zoveel zou bij leren. Het was zeker de moeite waard. En in een vijf millimeter duiken in Sharm, ik dacht eerst, ha wat warm, blijkt dat deze toch goed van pas is gekomen in december, zo ook op het PADI Instructeur Examen in Dahab. En uiteraard ben ik geslaagd!’. ✔
cross over

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.