PADI IDC in Belgie – Bubble and Dive

IDC in België

Volg je PADI IDC in België bij 5* IDC center Bubble and Dive welke in Gent gevestigd is. Je start met de e-learning – zelfstudie in je eigen tijd, gewoon thuis, super handig.  Daarna draai je mee met 1 van de geplande IDC’s en volgt daarop aansluitend het PADI Instructeurs Examen. Je krijgt tijdens de IDC super veel leuke en leerzame workshops van Chris en ze wordt bijgestaan door de Staff van IDC Center Bubble and Dive.

Word PADI Duikinstructeur in België bij PADI 5 Star IDC Center Bubble and Dive. Het duikcenter is gelegen tussen Brugge, Brussel en Antwerpen. Chris werkt met maximaal zes IDC-kandidaten. Ze leidt je op een zeer hoog niveau op en Chris haar slogan is ‘Where Quality Counts’. Laat dat dan bij Bubble and Dive net ook zo zijn. En wat willen zij beiden tijdens de IDC opleiding? Van jou een goede Duikinstructeur maken. Wellicht kun je dan ook bij Bubble and Dive als instructeur aan de slag. De IDC is een professionele opleiding en uiteraard ook superleuk als je goed bent voorbereid. Wees ook voorbereid op het volgende: ‘Het verandert heel je leven!’ Je wordt een PADI Pro met passie. Wil jij nu ook Duikinstructeur in België worden? Schrijf je dan meteen in bij Bubble and Dive.

De IDC bij Bubble and Dive start 4 oktober 2023

IDC in Nederland bij Divepost5* IDC Center Bubble and Dive heeft 2x per jaar de IDC gepland. Zie hier de exacte IDC data in België . Duikstekken tijdens de IDC zijn o.a. Put van Ekeren. De beschut water dagen zijn op woensdag en zaterdag. Wil je meer info, we sturen je graag een volledige brochure met alle informatie om goed voorbereid te zijn.

Je verblijf tijdens de IDC

Er zijn in Gent diverse mogelijkheden. Kijk eens voor de Home Stay Gent Self Check in of bij Hostel KaBa (via Booking.com). Natuurlijk zijn er ook diverse andere mogelijkheden in Gent. Bubble and Dive is te vinden op de Brusselse steenweg 724.

Je IDC bij 5* IDC Center Bubble and Dive

Deze begint met het inschrijven voor de IDC (2x per jaar) en het bestellen van je Digitale IDC E-learning pakket waarmee je direct aan de slag kan. Het duikcenter brengt je dan in contact met Course Director Chris, waar je al je vragen aan kwijt kan. De IDC-groepen zullen max 6 kandidaten hebben. Bubble and Dive heeft ook een speciale buddy IDC. Boek je samen, dan krijg je korting en natuurlijk is er ook een grote korting als je de IDC samen met het MSDT pakket boekt. Je kunt dan direct al Instructeur Specialties volgen en zo ben je nog beter voorbereid op het PADI Instructeur examen. Verder wordt je tijdens je IDC ook bijgestaan door de vaste IDC staff van Bubble and Dive.

PADI IDC in België met met Specialty Instructeurs cursussen?

Ook dat is mogelijk. Stem dit af met het duikcenter en met Course Director Chris. Je kunt namelijk ook meteen het MSDT pakket mee-boeken met de IDC. Dit geeft je een enorme korting en bereid je nog beter voor op het PADI Examen. In dit pakket zitten de Instructeur Specaitlies Navigatie, Nitrox, Wrak, Zoeken en Bergen en Emergency O2 Provider.

Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden voor Instructeur Specialties, waaronder de bijzondere Adaptive Techniques Instructeur, Sidemount Instructeur en Self Reliant Instructeur, zie hier.

Boek je je IDC bij Bubble and Dive dan krijg je de Dive Against Debris Instructeur Specialty nog eens extra gratis.  Heb je nog niet het student certificaat? Dan betaal je hiervoor alleen de certificaatkosten. Deze gaan nl. ook naar Project Aware. Wij hopen je snel te zien.

IDC Staff België

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.