PADI IDC in Cyprus – Cydive

PADI IDC In Cyprus – Kato Paphos

Doe mee met de IDC in Cyprus. Course Director Chris vliegt regelmatig naar Kato Paphos om jou de beste IDC te geven die je je kan bedenken. Positieve Coaching, dat is wat je kan verwachten. Je verblijft in een prachtig toeristen gebied met gezellige restaurantjes en een mooie boulevard waar het klimaat in de winter nog heerlijk is. Cydive heeft een eigen privé zwembad wat direct voor de duikwinkel ligt. Ook al is het hard werken tijdens de IDC, uiteraard laten we je super genieten op dit eiland.

idc in cyprus

Cydive was de eerste PADI Duikschool en IDC center in Paphos en brengt je naar mooie duikstekken, zoals o.a. de Zenobia. Als je succesvol de IDC doorloopt, neem je deel aan het PADI Instructeur Examen (IE) wat ook op Cyprus plaatsvindt en hierna kun je zelfs bij Cydive aan de slag als PADI Instructeur want ze zijn tijdens het seizoen altijd op zoek naar Instructeurs. Je kunt nu al starten met je IDC voorbereidingen voor Cyprus, want je kunt het digitale IDC Crew pack al bestellen en beginnen met de presentaties en de online duiktheorie. Hoe? Neem contact op met Chris of het IDC Center.

Internship by Cydive als DM

Ook is het mogelijk om bij Cydive te werken als Divemaster en door te groeien naar duikinstructeur. Zo doe je de nodige ervaring en heel veel duiken op en verdien je ook nog je geld. Veel kandidaten gingen je voor. Deze ervaring komt goed van pas bij de duikstekken die aangedaan worden tijden de IDC. We rijden er met de pick-ups naar toe. Ook duiken we bij de Roman Wall die vlak bij het duikcentrum ligt. Tijdens de Instructeur Specialties nemen we de boot en gaan dan mogelijk naar plekken waar jij als Divemaster als gegidst hebt.

Minimale deelname van drie IDC kandidaten

Chris geeft de PADI Instructeur Opleiding volledig zelf en vliegt over bij drie kandidaten. Dagelijks starten we om 8.00 en eindigen we rond 18.00 uur. Cydive heeft een prachtig klaslokaal, speciaal voor de IDC ingericht. Verder kunnen ze ook voor je verblijf vlakbij het duikcenter zorgen, zodat je er in vijf minuten naar toe loopt. Dit tegen geringe kosten en in November wordt het vaak gratis aangeboden. ✔ IDC Cyprus

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.