TecRec in de Malediven

TecRec Opleiding in de Malediven

manta maldivesDe Malediven, en met name Addu Atoll is internationaal bekend voor zijn wrakduiken, grote manta’s, haaien, schildpadden en grote scholen vis. Echter, er was geen duikcenter te vinden voor TEC. Hier is verandering in gekomen. TEC Instructeur Trainer Chris startte een samenwerking met Divecenter Aquaventure. Dit is gelegen op het eiland Maradhoo. Het duikcenter heeft ook prachtige guesthouses.

eagle ray maldivesStromingen zijn bij Addu Atoll niet zo heftig als in andere delen van de Malediven. Hierdoor is het uitermate geschikt is om TEC duiken te maken. Ook voor het volgen van TecRec opleidingen is dit de juiste plaats want de kanalen kun je met relatief gemak duiken. De gemiddelde dieptes zijn tussen de 35 meter en 75 meter. Regelmatig zie je manta’s voorbij komen. Bij Addu Atoll vind je echt prachtige riffen.

TecRec Cursussen 

tecrec-300x97In de Malediven duiken we vooralsnog met Tec Sidemount Uitrusting. Dubbelsets zijn nog niet aanwezig. Wel kunnen stages met zuurstof gevuld worden. Theorie kun je volgen in Nederland zodat je het beste uit je vakantie en de geweldige duiken haalt.

manta TEC 40, 45, 50 en TEC Sidemount
15 TEC duiken in 10 dagen
2 weken TEC in de Maldives, 4 cursussen € 1900 (bij min. 2 personen)
Benodigde PADI materialen € 135
Incl. TEC Sidemount uitrusting, Excl. PADI certificaatkosten
Speciale aanbieding Manta Lodge op basis van twin share € 25 per nacht
Divecenter Aquaventure – dc-aquaventure

We gaan weer naar de Malediven in februari 2021. Ben jij TEC duiker en wil je mee? Dat kan. Heb je al een Sidemount of een TEC Sidemount brevet,dan is dat helemaal super. Ook is er de mogelijkheid om de cross over naar TEC sidemount te doen. Doe je zelf aan TEC alleen je buddy nog niet? Er zijn meerdere duikers die meegaan om recreatief te duiken want elke groep krijgt zijn eigen gids, hoe mooi is dat!

Je kunt je nog opgeven. We zijn volop met de planning bezig voor deze geweldige reis. Neem daarom nu contact op met Chris voor meer informatie want je kan nog mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *