PADI IDC Centers

Opleidingen vanaf Assistent Instructeur vinden plaats bij IDC Centers. PADI Course Director Chris werkt samen met diverse IDC en CDC Centers in Europa en Egypte.

PADI IDC in Nederland – Valkenburg Zuid Holland – 5* IDC Center Divepost
Or continue for Sidemount Diver Instructor.

PADI IDC in Egypte – Sharm el Sheikh – CDC Center Reef Oasis
De Rode Zee is een van de mooiste duikbestemmingen in de wereld. Duizenden duikers komen jaarlijks naar Sharm om de mooiste riffen te duiken en het onderwaterleven in de zee te zien. Het CDC center Reef Oasis is gelegen in Hotel Reef Oasis Beach met een prachtig zandstrand en een geweldig huisrif, of te wel de bekende duikstek Temple. Reef Oasis is en professionele organisatie met eerste klas service. De IDC’s worden gegeven in het Nederlands, Engels, Duits, Arabisch en Italiaans. De IDC is niet alleen een cursus, je zal de IDC ervaren als een werkvakantie in het paradijs waar de zon het hele jaar schijnt.. De logistiek wordt bij Reef Oasis perfect geregeld tijdens je IDC, dus geen zorgen over flesvullingen, lood of kratten sjouwen. De perfecte plaats om je PADI IDC te volgen. En wat ook heel belangrijk is, het PADI IE wordt hier vaak gegeven. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent na je IDC.

PADI IDC in Cyprus – Kato Paphos – Cydive
t we have a house reef where you can easily tap the 50 meters and you can also do the Tec Diving from the boat in Ras Mohamed or Tiran diving.

PADI IDC in Malta – IDC Center Maltaqua

please Contact Us.
PADI IDC Centers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.