TecRec in de Malediven

TecRec Opleiding in de Malediven

manta maldivesDe Malediven, en met name Addu Atoll is internationaal bekend voor zijn wrakduiken, grote manta’s, haaien, schildpadden en grote scholen vis. Echter, er was geen duikcenter te vinden voor TEC. In 2017 is hierin verandering gekomen. TEC Instructeur Trainer Chris is een samenwerwerking gestart met Divecenter Aquaventure gelegen op het eiland Maradhoo. Dit duikcenter heeft trouwens ook prachtige guesthouses.

eagle ray maldivesStromingen zijn bij Addu Atoll niet zo heftig als in andere delen van de Malediven, waardoor het uitermate geschikt is om TecRec opleidingen te geven. De kanalen kunnen met relatief gemak worden bedoken met gemiddelde dieptes tussen de 35 meter en 75 meter. Regelmatig zie je manta’s voorbij komen en vind je bij Addu Atoll prachtige riffen.

TecRec Cursussen in de Malediven

tecrec-300x97PADI TEC Sidemount Cursus, Self Reliant Cursus, PADI Gasblender Cursus
PADI TEC 40, TEC 45, TEC 50. Alle tec cursussen zijn te combineren met Tec Sidemount Cursus. Dubbelsets zijn nog niet aanwezig. Theorie is te volgen in Nederland zodat je het beste uit je vakantie en de tec-duiken haalt.

manta TEC 40, 45, 50 en TEC Sidemount
15 TEC duiken in 10 dagen
2 weken TEC in de Maldives, 4 cursussen $ 1900
Benodigde PADI materialen $ 130
Incl. TEC Sidemount uitrusting, Excl. PADI certificaatkosten
Speciale aanbieding Manta Lodge op basis van twin share $ 20 per nacht
Divecenter Aquaventure – dc-aquaventure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *