IDC in Noord Nederland

idc resortIn de prachtige omgeving van Drenthe kun je je IDC bij DiveAround volgen. De duikschool ligt in Dwingeloo en is een 5* IDC Resort en het enige PADI IDC Resort in Noord Nederland. Wist je dat dit PADI IDC Resort precies in het hart van Noord Nederland ligt? Voor alle Noordelingen is deze duikschool dus makkelijk te vinden. Kom je van verder weg, dan kun je altijd in Drenthe een leuk plekje vinden om te verblijven. De IDC wordt twee keer per jaar ingepland. De eerste IDC bj Divearound is met succes afgerond, want tijdens het PADI Instructeurs Examen zijn alle vijf de kandidaten geslaagd en zij mogen zich nu PADI Duikinstructeur noemen. 

Heb je ook zin om mee te doen met de PADI IDC en wil je PADI Instructeur worden? Neem contact op met Divearound of met Chris. De cursus is serieus fun. Na afronding kun je deelnemen in het team van DiveAroud als duikinstructeur of de wereld in trekken om duikles te geven. PADI Instructeurs kunnen wereldwijd aan de slag. Zo zijn vele Instructeurs van Chris al in het buitenland aan het werk. Denk aan onder andere Bonaire, Curacao, Egypte en Zanzibar. 


De eerste IDC bij DiveAround was een succes daar in juni 2019 alle vijf de IDC kandidaten geslaagd zijn. De heren zullen nu als PADI Instructeur veel plezier gaan hebben met lesgeven. Uiteraard staat er ook een IDC in 2020 op de planning. Geef je nu op!

Word PADI Instructeur in Drenthe, IDC in Noord Nederland

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.