IDC Staff Instructeur

IDC Staff

Waarom wil je IDC Staff Instructeur worden?

Ben je Master Scuba Diver Trainer, klim verder op de PADI Ladder, volg de IDC Staff Instructeur cursus. Heb je je PADI IDC lang geleden gedaan, kies ervoor om nu de IDC Staff cursus te volgen. De cursus brengt je naar een hoger niveau, we frissen je volledig op. Als IDC Staff kun je na ervaring te hebben opgedaan (IDC Audit) ook zelfstandig bij 5* IDC centra, PADI Assistent Instructeurs  trainen. Ook kun je na deze cursus de Course Director helpen met IDC’s en vervolgopleidingen, zoals de duiken van de Instructeur Specialties.

Als duikcenter manager kun je uiteraard ook de IDC Staff Instructeur opleiding te volgen. Kijk ook eens op de website van website van PADI om je horizon te verbreden en wat er allemaal van je verwacht wordt. 

IDC Staff Instructeur cursus start 3 Februari 2023 in Sharm

IDC Staff InstructeurDe IDC Staff Instructeur cursus wordt op 2 verschillende manieren gegeven. Je loopt een IDC mee of je doet samen met andere IDC Staff kandidaten een simulatie. De cursus kan in Sharm en / of in Nederland gevolgd worden. Bij de simulatie gaat de cursus door vanaf 3 kandidaten en een flexibele planning, zoals een weekend cursus, is mogelijk. Vooraf aan de IDC is er een extra dag voor IDC Staff kandidaten om je wegwijs te maken in de Course Director Manual. Ook leer je die dag hoe je IDC kandidaten dient te scoren.

Wat leer je als IDC Staff Instructeur kandidaat?

IDC Staff InstructeurAllereerst, hoe breng je je Instructeurs niveau en je duiktheorie naar een hoger niveau
Je leert hoe je Theorie presentaties beoordeelt en je gaat deze ook zelf geven.
Ook leer je hoe je Beschut water Presentaties beoordeelt en geeft er zelf een
In het buitenwater leer je hoe je IDC Kandidaten beoordeelt
Hoe je je skills naar een hoger niveau brengt

Benodigde Cursus Materialen 

Course Director Manual (IDC Staff pakket) online
Confined Water- en Open Water Presentatie Evaluatie Leitjes
Alle verplichte IDC materialen, de online versie sinds 2020
Je eigen professionele duik uitrusting

Wat is een IDC Audit

Ben je IDC Staff instructeur en wil je Master Instructeur worden of gewoon nog meer ervaring opdoen? Loop dan stage tijdens een IDC. Bij een IDC Audit draai je volledig mee met een IDC, Je bent altijd welkom om mee te doen. Je leert van Chris de fijne kneepjes van het scoren van IDC kandidaten en doet lekker mee want alleen meeluisteren geeft geen resultaat. Je wilt verder groeien en dat doe je tijdens de Audits van Chris. Wie weet wil je ooit zelf Course Director worden.

Zie Cursusprijzen

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.