IDC Audit

IDC Audit

Als je je IDC Staf cursus gedaan hebt en je wilt weer een stapje hoger op de PADI ladder komen, ga je door voor Master Instructor. Als Master Instructeur ben je de helpende hand van de Course Director. En hoe kom je nu aan deze titel, want Master Instructeur is ook een eretitel bij PADI. Lees de Instructeur manual maar eens goed door. Je hebt de nodige ervaring nodig om deze titel te verdienen. En een van de onderdelen is dat je zelf Assistent Instructeurs opleidt bij een PADI 5* Center of dat je deelneemt aan 2 IDC’s. En dat laatste noemen we dus  een IDC Audit.

Bij een IDC Audit draai je volledig mee met een IDC, je bent altijd welkom om mee te doen. Je leert van Chris de fijne kneepjes van het scoren van IDC kandidaten en doet lekker mee want alleen meeluisteren geeft geen resultaat. Je wilt verder groeien en dat doe je tijdens de Audits van Chris.

Wat kost een IDC Audit

De kosten van een IDC Audit zijn 359 euro en breng je zelf IDC kandidaten aan, dan krijg je 100 euro korting. 

Master Instructeur of Course Director ?

Wie weet wil je ooit zelf Course Director worden na het staffen / een IDC Audit van Chris. Sommige staffers gingen je al voor, zoals Ferdinand en Charles. Zij hebben ook het traject naar Course Director worden bij PADI behaald, de hoogst haalbare titel die je bij PADI kunt verdienen na een intensieve opleiding. Je wordt beoordeeld door de staff van PADI en de Course Director Training Cursus vindt 2 keer per jaar plaats. Natuurlijk hoef je geen Course Director te worden als je gaat staffen. Veel mensen kiezen ervoor om te stoppen als Master Instructeur. De IDC Audit is namelijk steeds weer een ervaring waar je je mee verrijkt. Elk IDC heeft zijn eigen kandidaten en die zijn elke keer anders. Tijdens een IDC Audit bij Chris, zul je, als alles goed verloopt, IDC kandidaten zelfstandig mogen scoren. Hoe leuk is dat!

IDC Audit

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.