EFR Instructeur

efr instructeur

WORD EFR INSTRUCTEUR EN START MET ZELFSTUDIE.

Zodra je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je het EFR Instructeurs pakket en kun je beginnen.

De EFR Instructeur Cursus  (Emergency First Response Instructeur) is een EHBO Instructeurs Opleiding. Je wordt opgeleid om les te geven in eerste hulp, hart reanimatie en om acute zorg te bieden, zo ook aan kinderen. Je neemt vier modules van zelf studie door en je neemt deel aan de presentaties en je leert hoe je op demonstratie niveau de technieken voor eerste hulp en hart reanimatie kunt geven. Uiteraard ga je ook leren lesgeven. De cursus neemt twee dagen in beslag.

EFRI 1Om Open Water Scuba Instructeur te worden dien je gecertificeerd te zijn als EFR Instructeur. Je hebt de mogelijkheid om deze cursus direct voor de IDC te doen. Na de opleiding kun je lesgeven in Emergency First Response, Primary Care and Secondary Care en Care for Children. Lesgeven kan je aan iedereen, aan duikers, familie, vrienden, scholen, clubs, bedrijven etc.

EFR instructeur

Vereisten vooraf

• Je bent minimaal achttien jaar oud
• Gebrevetteerd voor EFR (student) en je brevet is nog geen twee jaar oud.
Is je brevet verlopen of heb je geen Care for Children, dan kun je één dag voor je EFR Instructeur cursus  dit bijwerken zie planning.
• Of een geldig CPR/First Aid certificaat hebben van een andere organisatie, niet ouder dan twaalf  maanden, welke vergelijkbaar is aan EFR met Care voor Children.

EFR Instructeur – de voorbereidingen

Maak de zelfstudie herhalingsvragen van de vier modules:
1) Primary and Secondary Care Programma Standaards,
2) Care for Chlidren Programma Standaards,
3) Het Menselijk Lichaam
4) Medische Ongevallen

Je zal zien dat het fantastisch is om de EFR cursus te geven want als coach zal je voor je studenten optreden, daar gaat het om. Je leert ze om behulpzaam te zijn en anderen in nood te helpen, ook met een AED en om voor kinderen te zorgen. Veel plezier tijdens de cursus!

Word EFR Instructeur, we starten 14 november

En met je certificaat als EFR Instructeur kun je verder voor PADI Duik Instructeur, want je wilt natuurlijk dat duikers elkaar helpen en Rescue Cursussen geven.

EFR Instructeur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.