Go Pro Start

Go Pro Overig

Divemaster Cursus
Go Pro start met de eerste professiolele PADI Cursus en dat is de Divemaster Cursus. Wil je duikprofessional worden en veel duiken maken? Volg dan na je rescue cursus de PADI Divemaster Cursus.  Het is een hele leuke en intensieve duik-opleiding, vooral omdat er veel gedoken wordt. PADI Course Director Chris zal een mentor voor je zijn en je gaat onder begeleiding van haar duik-activiteiten begeleiden en organiseren.
Chris biedt je een twee of vier weken durend programma in Egypte aan. Het programma in Nederland duurt drie tot vier maanden. Je kunt de cursus ook in Nederland starten en een stage lopen in Sharm el Sheikh. Vraag naar de mogelijkheden.

EFR Instructeur Cursus
Jouw Go Pro start kan ook zijn dat je met de EFR Instructeurs cursus begint. Tijdens de EFR Instructeur Cursus (Emergency First Response Instructeur) word je opgeleid om les te geven in eerste hulp en hartreanimatie. Je leert ook les te geven om acute zorg te bieden aan kinderen. Vooraf maak je de zelfstudie modules. Tijdens de cursus neem je deel aan de presentaties en leer je hoe je op demonstratie niveau de technieken voor eerste hulp en hart reanimatie kunt geven. Om Open Water Scuba Instructeur te worden dien je gecertificeerd te zijn als EFR Instructeur.

IDC Audit

Zero To Hero Programma

overig

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.