Divemaster

Divemaster Cursus Nederland

Verander je leven en word een Duik Professional! De PADI Divemaster Cursus bereid je voor op een leidende rol binnen de duik-industrie. Het is een leuke en intensieve duik-opleiding, vooral omdat er veel eigen inzet wordt gevraagd en je veel duiken gaat maken. Je gaat duik-activiteiten begeleiden en organiseren. Ook verzorg je een Discover Local Diving en helpt met cursussen. Natuurlijk brengen we je duiktheorie naar een hoger niveau als ook de kennis van de Instructeur Manual. Jij wilt natuurlijk weten wat je als Divemaster allemaal mag doen en dat wijzen we je aan. We lopen stapje voor stapje door de Instructeur Manual. Zie je het al zitten om PADI Pro te worden? Geef bij het boeken je streefdatum door wanneer je klaar wilt zijn zodat we daar een mooie planning op af kunnen stemmen.

PADI Divemaster Cursus in Nederland of Egypte

Divemasters werken in Resorts, als ook in Nederland bij een duikschool. Ze helpen graag met cursussen of  begeleiden je tijdens een duik. Wil jij ook Divemaster worden? Je kunt kiezen uit een 2 of 4 weken programma in Egypte of een 3 tot 4 maanden programma in Nederland. Ook kun je de opleiding in 20 dagen in de Malediven volgen. Tijdens de Covid periode beginnen we in ieder geval in Nederland. Wil je mee naar een mooie duikbestemming zodra het weer kan, dan krijg je daar ook andere taken voor je opleiding. 

Je wordt lid van PADI en als Divemaster kun je ook Specialty Instructeur worden. rescue 7Denk bijvoorbeeld eens aan de Specialty Instructeur opleiding Digitale Onderwater Fotografie, Emergency Oxygen Provider of Uitrusting. Kijk bij Specialty Instructeur. Je volgende stap in je carrière is om de PADI Assistent Instructeur opleiding te volgen, of je gaat gelijk voor je IDC door.

De Cursus bestaat uit 3 modules:IDC Voorbereidingen

Ontwikkeling van kennis
Watervaardigheden en uithoudingsvermogen
Toepassing in de praktijk (gesimuleerd of via stage)

Vereisten vooraf Divemaster Cursus met CD Chris

Je bent minimaal 18 jaar oud, gebrevetteerd voor PADI Advanced en Rescue.
Een geldige medische keuring overleg je voordat je start en deze mag niet ouder dan 12 maanden zijn.
Verder heb je een EFR certificaat, niet ouder dan 24 maanden
Je kunt al beginnen met minimaal 40 gelogde duiken bij aanvang. Voor brevettering heb je minimaal 60 duiken nodig

De kosten van de Opleiding zijn € 695,00 inclusief BTW, exclusief het Divemaster Crew Pack en de PADI Applicatiekosten.

Wil je door voor PADI Instructeur, Chris zal een mooi plan voor je uitsippelen.

Divemaster cursus in de Malediven

Volg de cursus in 3 weken. Inbegrepen is het Divemaster Crew pack, Domestic vluchten, 20 nachten Full Board Aquaventure Manta Lodge (twin share) op het eiland Maradhoo – Addu Atoll. Je maakt veel gids-duiken. Flessen, lucht en lood zijn inbegrepen en uiteraard zijn Manta’s gegarandeerd. Dit alles voor slechts 2250 euro!!! Je boekt je vlucht naar Gan en Aquaventure verzorgt de rest. Neem uiteraard wel je eigen duikuitrusting mee. Wat je niet hebt kun je huren. Tot slot, de cursus start bij 3 deelnemers en is exclusief PADI Applicatie Fee.

Voor info, contact Chris of doe je boeking direct bij https://www.aquaventure-maldives.com/contacts

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.