Specialty Instructeur

Ben je PADI Instructeur en wil je bijleren en in meer cursussen lesgeven? volg dan een of meerdere Instructeur Specialty cursussen. Ook PADI Divemasters kunnen Specialty Instructeur worden in bijvoorbeeld Digitale Onderwater Fotografie, Emergency O2 Provider en Uitrusting. Bekijk hieronder alle keuzes die Course Director Chris biedt. Uiteraard kun je ook de specialty zelf volgen en biedt Chris de nodige combo’s aan.

PADI Adaptive TeachingPADI Adaptive Techniques Instructeur Specialty

Leer technieken om met mensen met een handicap te duiken. Hoe is het om zonder vinnen te duiken? Check je drijfvermogen wanneer je benen niet werken, gebruik speciale handschoenen en meer. Nu kunnen Open Water divers Adaptive Support Diver worden en hun buddy helpen als die geen been, arm of slecht werkende spieren heeft. Een duiker met een beperking waardeert je ondersteuning. Tijdens de Adaptive Techniques Specialty (voor DM en hoger), leer je technieken die je kan gebruiken tijdens je duiklessen. Chris biedt de Instructeur Specialty Adaptive Techniques, samen met student niveau als combo aan. Je krijgt de duiken voor de student Adaptive Support Duiker Specialty en Adaptive Techniques Specialty, je doet workshops en daarna doe je de briefing en een duik voor de Instructeurs Specialty.
Planning: Maart 2020
PADI Adaptive Support Diver Specialty € 179,00 – PADI Adaptive Techniques Diver Specialty € 249,00
Specialty Instructeur Adaptive Techniques Diver € 219,00 – Combo Student en Instructeur level Adaptive Techniques € 349,00

Boot Duiken Specialty Instructeur

Bootduiken maak je vaak in het buitenland. Hoe ga je te water en hoe vind je de boot terug. Leer dat je open water scuba diver studenten want die willen niet alleen in Nederland duiken. Ook in Nederland is bootduiken natuurlijk mogelijk en dan willen je studenten ook weten waar ze aan toe zijn. Met een zodiac de Oosterschelde op of heerlijk in Vinkeveen duiken op een plek waar andere duikers niet komen. Vanaf 4 personen wordt de specialty ingepland
Bootduik Specialty € 179,00 – Instructeur Bootduikspecialty € 149,00. Combo Student/Instructeur € 299,00 De Bootkosten zijn niet inbegrepen en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Specialty Instructeur Diep duiken

Zoek jij liever de diepte op of wil jij je cursisten voorbereiden op Technisch duiken? Dan is het een must om te leren hoe les te geven in de de technieken die bij de Specialty Diep duiken horen. Veiligheid voorop! Diep duik Specialty € 189,00 – Specalty Instructeur Diep Duiken € 179,00

Digitale Onderwater Fotografie (ook voor DM)

Foto’s maken onderwater, daar moet je niet alleen een goed drijfcermogen voor hebben, je wilt ook mooie composities schieten. Leer je studenten hoe, als ze net een camera hebben gekocht,, deze op de juiste wijze te gebruiken en te onderhouden. Beter 30 van de 100 foto’s niet blauw, dan maar 10 foto’s. DUP Specialty € 189,00 – Digitale Onderwaterfotografie Instructeur € 149,00

 

Dive Against Debris Specialty Instructeur

Laat je cursisten aan het milieu denken en beloon ze voor het helpen met opruimen van de onderwaterwereld. Zeventig procent van de aardbol is water en dat moeten we beschermen. In de Instructeur Specialty DiveAgainst Debris leer je hoe je milieu vriendelijke activiteiten organiseert en hoe je mensen bewust maakt van wat er met onze zeeën gebeurt en hoe je ze kan veranderen. Dive Against Debris Specialty € 149,00 Instructeur Specialty € 149,00 – Als Combo 249,00 

 

Instructeur Specialty Droogpak duiken

Het is fijn als je het hele jaar door kan duiken. Wissel je wetsuit om voor een droogpak en leer jouw cursisten hoe het is om je pak te vullen met lucht in je droogpak terwijl je duikt. Leer ze hun drijfvermogen onder controle te krijgen, hoe in nood het pak ontlucht en hoe het pak beschermt als het niet gebruikt wordt. De nodige games komen ook aan de orde.

dpv specialty instructeurDPV (scooter duiken)

Hoe gaaf is het om grote duikstekken in een duik te zien terwijl je daarna super relaxed het water uitkomt. Je hoeft nauwelijks te vinnen, alleen een beetje te sturen. Deze Instructeur Specialty bieden we aan in Sharm el Sheikh al waar we door de Rode Zee onderwater gaan Scooteren met een DPV.

Emergency O2 Provider (ook voor DM)

Als Divemaster of Instructeur wil je cursisten natuurlijk opleiden om zuurstof te geven als er een duikongeval optreedt. Alle fijne kneepjes van verschillende zuurstofsystemen worden je bijgebracht zodat jij diverse zuurstof flessen in elkaar kan zetten en in alle systemen kunt lesgeven. Geef deze cursus samen met de Rescue cursus zodat jij interessante lessen kunt aanbieden. De cursus wordt twee maal per jaar ingepland

Enriched Air Nitrox Specialty Instructeur

EAN, of te wel Nitrox wordt veel op vakanties gebruikt daar er vaak dieper gedoken wordt en de stikstof in het lichaam dus sneller wordt opgebouwd. Leer je cursisten waarom het dan belangrijk is om met Nitrox te duiken en hoe ze zelf het mengsel kunnen analyseren.

Gasblender en Trimix Blender

Gebruik je Nitrox en wil je leren dit zelf te blenden? Dit kan tijdens de Gasblender cursus. Zo kun jij voor je studenten gemakkelijk Nitrox op voorraad hebben nadat je deze cursus hebt gevolgd.  Ook kun je Gasblender Instructeur worden, zodat je je cursisten leert hoe ze zelf het Nitrox mengsel kunnen maken.

Multilevel en Computer

Deze Specialty is zeker nuttig voor degene die de voorlopers van de Computer uitgebreid wil leren, RDP en Wheel komen beide aan de orde en je gaat ook Multilevel duiken maken. Daar iedereen nu met een computer duikt wordt deze specialty niet meer door PADI gepromoot. Als je van nostalgie houdt kun je deze nog steeds volgen. 

Nachtduik Specialty Instructeur

Hoe gaaf is het om, zodra het donker wordt, het water in te gaan en je cursisten een totaal andere onderwaterwereld kan laten zien. Communicatie bij nacht is een van de onderwerpen die we uitgebreid bespreken tijdens deze Instructeurs Specialty. Ook verandert het onderwaterleven bij nacht en je leert dit 

Onderwater Navigatie

En dan volg je op vakantie een gids die je de mooie plekjes onderwater laat zien, super. En dat wil je dan thuis samen met je buddy ook doen. Hoe vind ik nu de weg terug naar huis als ik meerdere objecten wil vinden onderwater? 

Onderwater Naturalist

Houd jij ook zo van de natuur? Kun jij onderscheid maken tussen planten en dieren, wie leeft er met elkaar, wie gebruikt een ander? Dan is deze Specialty echt iets voor jou om te geven. Heb je hem zelf nog niet gevolgd, dan kun je hem ook als combo volgen. De cursus Onderwater Naturalist kost 179 euro, de Instructeurs Specialty 149 euro, als combo 279 euro.

Onderwater Video

rnli Specialty InstructeurRNLI Sea Survival

Als je op zee in gevaar bent, weet wat je moet doen, maak een verschil tussen leven en dood. Je kunt sneller gered worden of je voorkomt de gevaren en je zorgt ervoor dat je de juiste uitrusting bij je hebt en meer …..

specilaty instructeur sidemountSpecialty Instructeur Sidemount

Een van de favorieten van Chris. Gestroomlijnd met 2 flessen duiken, of meer want er is ook de mogelijkheid tot Tec Sidemount diver waar je met maximaal 6 flessen leert te duiken. Boek nu de combo student en Instructeur Sidemount duiken. Sidemount is ook een oplossing voor cursisten met rugklachten, we vertellen je de diverse technieken hoe het water in te gaan.

Self Reliant Duiker (Solo Duiker)

Wil je Divemasters je boei voor de CESA vast laten maken of fotografen opleiden om alleen het water in te gaan, word dan Specialty Instructeur Solo diving. We hebben hier speciale combo pakketten voor waarbij je eerst zelf als Self Reliant Diver wordt opgeleid. Ook bereid deze Specialty je voor naar de eerste stap in het Technisch duiken. De Instructeurs Opleiding kost 299 euro. Ben je nog geen Self Reliant Diver, dan volg je de combo voor 449 euro. 

Shark Conservation Specialty Instructeur

Stroming-duiken / Drift duiken

In Nederland of in het buitenland lekker met de stroom mee? Alleen wanneer stap ik nu het water in? Hoe herken ik de stroming, waar vind ik de juiste getijde tabellen, wat is een ‘Negative Entry’ en nog veel meer. Tijdens de Instructeurs Specialty krijg je alle informatie zodat je met je cursisten mooie drift-duiken kunt maken. Wil je de specialty eerst als student volgen? Ook dat kan. De Specialty kost 179 euro en de Instructeurs Specialty Drift duiken 149 euro, als combo 279 euro.

TEC Duiker 40/45/50

TEC Sidemount Duiker

Trimix 45 of Trimix 50

Trimix 65 of Full Trimix

Uitrusting Specialist

Visherkenningvisherkenning

Wrakduiken

Zoeken en Bergen

Kies nu voor 5 Instructeurs Specialties in 3 tot 4 dagen en volg een van de pakketten. Klik hier voor diverse data. Natuurlijk zijn andere opties mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook de diepte in en een van de TEC opleidingen volgen, ook voor Tec Deep Instructor en Trimix Instructeur kun je bij Chris terecht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.