Specialty Instructeur

Als Specialty Instructeur ben je breed inzetbaar. Heb je 25 studenten gebrevetteerd, dan kun je ook de eretitel PADI Master Scuba Diver Trainer aanvragen omdat je bewezen hebt dat je kunt lesgeven. Ook PADI Divemasters kunnen Specialty Instructeur worden in bijvoorbeeld Digitale Onderwater Fotografie, Emergency O2 Provider en Uitrusting. Bekijk hieronder alle keuzes die Course Director Chris biedt.

PADI Adaptive TeachingPADI Adaptive Techniques Instructeur Specialty

Leer de technieken om met mensen met een handicap te duiken. Voel hoe het is om zelf zonder vinnen te duiken, check je drijfvermogen wanneer je benen niet werken, gebruik speciale handschoenen en meer. Vanaf nu kunnen Open Water divers een Adaptive Support Diver worden en hun buddy helpen als die geen been, arm of slechtwerkende spieren heeft. Ook een duiker met beperkt zicht zal je ondersteuning waarderen. Tijdens de Adaptive Techniques Specialty (voor DM en hoger), leer je technieken die je kan gebruiken tijdens je duiklessen. Chris biedt de Instructeur Specialty Adaptive Techniques, samen met student niveau als combo aan. Je krijgt de duiken voor de student, zowel Adaptive Support Duiker Specialty en Adaptive Techniques Specialty, je doet workshops en daarna doe je de briefing en een duik voor de Instucteurs Specialty Adaptive Techniques.

Boot Duiken Specialty Instructeur

Bootduiken maak je vaak in het buitenland. Hoe ga je te water en hoe vind je de boot terug. Leer dat je open water scuba diver studenten want die willen niet alleen in Nederland duiken. Ook in Nederland is bootduiken natuurlijk mogelijk en dan willen je studenten ook weten waar ze aan toe zijn. Met een zodiac de Oosterschelde op of heerlijk in Vinkeveen duiken op een plek waar andere duikers niet komen.

Specialty Instructeur Diep duiken

Zoek jij liever de diepte op of wil jij je cursisten voorbereiden op Technisch duiken? Dan is het een must om te leren hoe les te geven in de de technieken die bij de Specialty Diepduiken horen. Veiligheid voorop!

Digitale Onderwater Fotografie (ook voor DM)

Foto’s maken onderwater, daar moet je niet alleen een goed drijfcermogen voor hebben, je wilt ook mooie composities schieten. Leer je studenten hoe, als ze net een camera hebben gekocht,, deze op de juiste wijze te gebruiken en te onderhouden. Beter 30 van de 100 foto’s niet blauw, dan maar 10 foto’s.

Dive Against Debris Specialty Instructeur

Laat je cursisten ook eens aan het milieu denken en beloon ze voor het helpen met opruimen van de onderwaterwereld. Zeventig procent van de aardbol is water en dat moeten we beschermen. In de Instructeur Specialty DiveAgainst Debris leer je miliueu vriendelijke activiteiten te organiseren.

Instructeur Specialty Droogpak duiken

Het is fijn als je het hele jaar door kan duiken. Wissel je wetsuit om voor een droogpak en leer jouw cursisten hoe het is om je pak te vullen met lucht in je droogpak terwijl je duikt. Leer ze hun drijfvermogen onder controle te krijgen, hoe in nood het pak ontlucht en hoe het pak beschermt als het niet gebruikt wordt. De nodige games komen ook aan de orde.

dpv specialty instructeurDPV (scooter duiken)

Hoe gaaf is het om grote duikstekken in een duik te zien terwijl je daarna super relaxed het water uitkomt. Je hoeft nauwelijks te vinnen, alleen een beetje te sturen. Deze Instructeur Specialty bieden we aan in Sharm el Sheikh al waar we door de Rode Zee onderwater gaan Scooteren met een DPV.

Emergency O2 Provider (ook voor DM)

Als Divemaster of Instructeur wil je cursisten natuurlijk ook opleiden om zuurstof te geven als er een duikongeval optreedt. Alle fijne kneepjes van verschillende zuurstofsystemen worden je bijgebracht zodat jij diverse zuurstof flessen in elkaar kan zetten en in alle systemen kunt lesgeven. Geef deze cursus samen met de Rescue cursus zodat jij interessante lessen kunt aanbieden.

Enriched Air Nitrox Specialty Instructeur

EAN, of te wel Nitrox wordt veel op vakanties gebruikt daar er vaak dieper gedoken wordt en de stikstof in het lichaam dus sneller wordt opgebouwd. Leer je cursisten waarom het dan belangrijk is om met Nitrox te duiken en hoe ze zelf het mengsel kunnen alnalyseren.

Gasblender en Trimix Blender

Multilevel en Computer

Nachtduiken

Hoe gaaf is het om, zodra het donker wordt, het water in te gaan en je cursisten een totaal andere onderwaterwereld kan laten zien. Communicatie bij nacht is een van de onderwerpen die we uitgebreid bespreken tijdens deze Instructeurs Specialty.

Onderwater Navigatie
Onderwater Naturalist
Onderwater Videografie

rnli Specialty InstructeurRNLI Sea Survival

Als je op zee in gevaar bent, weet wat je moet doen, maak een verschil tussen leven en dood. Je kunt sneller gered worden of je voorkomt de gevaren en je zorgt ervoor dat je de juiste uitrusting bij je hebt en meer …..

specilaty instructeur sidemountSpecialty Instructeur Sidemount

Een van de favorieten van Chris. Gestroomlijnd met 2 flessen duiken, of meer want er is ook de mogelijkheid tot Tec Sidemount diver waar je met maximaal 6 flessen leert te duiken. Boek nu de combo student en Instructeur Sidemount duiken. Sidemount is ook een oplossing voor cursisten met rugklachten, we vertellen je de diverse technieken hoe het water in te gaan.

Self Reliant Duiker (Solo Duiker)

Wil je Divemasters je boei aan laten leggen of fotografen opleiden om alleen het water in te gaan, word dan Specialty Instructeur Solo diving. We hebben hier speciale combo pakketten voor waarbij je eerst zelf als Self Reliant Diver wordt opgeleid. Ook bereid deze Specialty je voor naar de eerste stap in het Technisch duiken.

Shark Conservation Specialty Instructeur

• Stromingsduiken
• TEC Duiker 40/45/50
• TEC Sidemount Duiker
• Trimix 45 of Trimix 50
• Trimix 65 of Full Trimix
• Uitrusting Specialist

Visherkenningvisherkenning

</div>

• Wrakduiken
• Zoeken en Bergen

Kies nu voor 5 Instructeurs Specialties in 3 tot 4 dagen en volg een van de pakketten. Klik hier voor diverse data. Natuurlijk zijn andere opties mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook de diepte in en een van de TEC opleidingen volgen, ook voor Tec Deep Instructor en Trimix Instructeur kun je bij Chris terecht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.