Specialty Instructeur

Als Specialty Instructeur ben je breder inzetbaar. Heb je 25 studenten gebrevetteerd, dan kun je ook de titel PADI Master Scuba Diver Trainer aanvragen. Een eretitel omdat je bewezen hebt dat je kunt lesgeven.

Voorvereisten voor Specialty Instructeur

• PADI Assistent Instructeur of OWSI/een IDC met succes hebben afgerond.
• Voor Divemaster: Specialty Instructeur in Dig Onderwater Fotografie, Emergency O2 Provider, Uitrusting.

PADI Adaptive Techniques Instructeur Specialty

PADI Adaptive TeachingLeer de technieken om met mensen met een handicap te duiken. Voel hoe het is om zelf zonder vinnen te duiken, check je drijfvermogen wanneer je benen niet werken, gebruik speciale handschoenen en meer…… want vanaf nu kunnen Open Water divers een Adaptive Support Diver worden en hun buddy helpen als die geen been, arm of slechtwerkende spieren heeft. Ook een duiker met beperkt zicht zal je ondersteuning waarderen. Voor mensen met een beperking is duiken mogelijk en fantastisch, Tijdens de Adaptive Techniques Specialty (voor DM en hoger), leer je technieken die je kan gebruiken tijdens je duiken en lessen. Chris biedt de Instructeur Specialty Adaptive Techniques, samen met student niveau als combo aan. Je krijgt de duiken voor de student, zowel Adaptive Support Duiker Specialty en Adaptive Techniques Specialty, je doet workshops en daarna doe je de briefing en een duik voor de Instucteurs Specialty Adaptive Techniques.

Boot Duiken Specialty Instructeur

Bootduiken maak je vaak in het buitenland. Hoe ga je te water en hoe vind je de boot terug. Leer dat je open water scuba diver studenten want die willen niet alleen in Nederland duiken. Ook in Nederland is bootduiken natuurlijk mogelijk en dan willen je studenten ook weten waar ze aan toe zijn. Met een zodiac de Oosterschelde op of heerlijk in Vinkeveen duiken op een plek waar andere duikers niet komen.

Specialty Instructeur Diep duiken

Zoek jij liever de diepte op of wil jij je cursisten voorbereiden op Technisch duiken? Dan is het een must om te leren hoe les te geven in de de technieken die bij de Specialty Diepduiken horen. Veiligheid voorop!

Digitale Onderwater Fotografie (ook voor Divemasters)

Foto’s maken onderwater, daar moet je niet alleen een goed drijfcermogen voor hebben, je wilt ook mooie composities schieten. Ler je studenten hoe als ze net een camera hebben gekocht. Beter 30 van de 100 foto’s niet blauw, dan maar 10 foto’s.

Dive Against Debris Specialty Instructeur

Laat je cursisten ook eens aan het milieu denken en beloon ze voor het helpen met opruimen van de onderwaterwereld. Zeventig procent van de aardbol is water en dat moeten we beschermen.

Droogpak duiken

Het is fijn als je het hele jaar door kan duiken. Wissel je wetsuit om voor een droogpak en leer jouw cursisten hoe het is om je pak te vullen met lucht in je droogpak terwijl je duikt. Leer ze hun drijfvermogen onder controle te krijgen, hoe in nood het pak te ontluchten en hoe het pak te beschermen als het niet gebruikt wordt.

DPV (scooter duiken) dpv specialty instructeur
Emergency O2 Provider (ook Divemasters)
Enriched Air Nitrox
Gasblender en Trimix Blender
Multilevel en Computer
Nachtduiken
Onderwater Navigatie
Onderwater Naturalist
Onderwater Videografie

rnli Specialty InstructeurRNLI Sea Survival

Als je op zee in gevaar bent, weet wat je moet doen, maak een verschil tussen leven en dood. Je kunt sneller gered worden of je voorkomt de gevaren en je zorgt ervoor dat je de juiste uitrusting bij je hebt en meer …..

specilaty instructeur sidemountSpecialty Instructeur Sidemount

Een van de favorieten van Chris. Gestroomlijnd met 2 flessen duiken. Ook is er de mogelijkheid tot Tec Sidemount diver waar je met maximaal 6 flessen leert te duiken. En daarna wordt je TEC Sidemount Instructeur.

Self Reliant Duiker (Solo Duiker)

Wil je Divemasters je boei aan laten leggen of fotograven opleiden om alleen het water in te gaan, word dan Specialty Instructeur Solo diving. We hebben hier speciale combo pakketten voor.

Shark Conservation Specialty Instructeur

• Stromingsduiken
• TEC Duiker 40/45/50
• TEC Sidemount Duiker
• Trimix 45 of Trimix 50
• Trimix 65 of Full Trimix
• Uitrusting Specialist

Visherkenningvisherkenning

</div>

• Wrakduiken
• Zoeken en Bergen

Kies nu voor 5 Instructeurs Specialties in 3 tot 4 dagen en volg een van de pakketten. Klik hier voor diverse data. Natuurlijk zijn andere opties mogelijk.

Je kunt natuurlijk ook de diepte in en een van de TEC opleidingen volgen, ook voor Tec Deep Instructor en Trimix Instructeur kun je bij Chris terecht.