EFR Instructeur

De EFR Instructeur Cursus (Emergency First Response Instructeur) is een EHBO Instructeurs Opleiding. Je wordt opgeleid om les te geven in eerste hulp, hart reanimatie en om acute zorg te bieden aan kinderen. Je neemt vier modules van zelf studie door, neemt deel aan de presentaties en je leert hoe je op demonstratie niveau de technieken voor eerste hulp en hart reanimatie kunt geven. De cursus neemt één a 2 dagen in beslag.

EFRI 1Om Open Water Scuba Instructeur te worden dien je gecertificeerd te zijn als EFR Instructeur. De mogelijkheid bestaat om deze cursus direct voor de IDC te doen. Na deze opleiding kun je lesgeven in Emergency First Responce, Primary Care and Secondary Care en Care for Children, aan duikers, familie, vrienden, scholen, clubs, bedrijven etc.

Vereisten vooraf

• Je bent minimaal achtien jaar oud
• Gebrevetteerd voor EFR (student) en je brevet is nog geen twee jaar oud.
Is je brevet verlopen of heb je geen Care for Children, dan kun je één dag voor je EFR Instructeur cursus  dit bijwerken zie planning.
• Of een geldig CPR/First Aid certificaat hebben van een andere organisatie, niet ouder dan twaalf  maanden, welke vergelijkbaar is aan EFR met Care voor Children.

EFR Instructeur – de voorbereidingen

Maak de zelfstudie herhalingsvragen van de vier modules:
• Primary and Secondary Care Programma Standaards,
• Care for Chlidren Programma Standaards,
• Het Menselijk Lichaam
• Medische Ongevallen

Je zal zien dat het fantastisch is om de EFR cursus te geven als jij als coach voor je studenten optreedt. Je leert ze om behulpzaam te zijn en anderen in nood te helpen, ook met een AED. Veel plezier tijdens de cursus!

Word nu EHBO Instructeur

EFR EFR Instructeur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.