Divemaster

PADI Pro

Hoe gaaf is het om een mentor te zijn voor andere duikers. Je kan ze helpen hun onzekerheden weg te halen door juiste briefings te geven met leuke interactie. Wil jij ook PADI Divemaster worden? Dat kan in 2 tot 3 weken in het buitenland of je neemt er in Nederland de tijd voor.

DM io

Divemaster cursus in Nederland, je kan elke dag beginnen.

Hoe leuk is dat.

Divemaster Ahmed

Verander je leven en word een Duik Professional! De Divemaster Cursus bereidt je voor op een leidende en verantwoordelijke rol binnen de duik-industrie. Een leuke en intensieve opleiding, vooral omdat er veel eigen inzet wordt gevraagd.Je gaat duik-activiteiten leiden en organiseren, zoals Discover Local Diving en helpt met cursussen. Je de duiktheorie wordt naar hoog niveau gebracht als ook de kennis van de Instructeur Manual want jij wilt bovendien ook weten welke cursussen je zelf als Divemaster kan geven of wie je kunt begeleiden.

PADI Divemaster

rescue 7

Je wordt Pro-lid van PADI en je kunt ook Specialty Instructeur worden. Denk aan de Specialty Instructeur opleiding Digitale Onderwater Fotografie, Emergency Oxygen Provider of Uitrusting. Kijk bij Specialty Instructeur. Je volgende stap in je carrière is om de PADI Assistent Instructeur opleiding te volgen, of je gaat gelijk voor je IDC door.

De PADI Divemaster Cursus bestaat uit 3 modules:Divemaster Voorbereidingen

• Ontwikkeling van kennis
• Watervaardigheden en uithoudingsvermogen
• Toepassing in de praktijk (gesimuleerd of via stage)

Vereisten vooraf

• 18 jaar oud, gebrevetteerd voor PADI Advanced en Rescue.
• Een geldige medische keuring, niet ouder dan 12 maanden, overleggen
• EFR certificaat hebben Primaire en Sec zorg, maximaal 24 maanden oud
• Minimaal 40 gelogde duiken bij aanvang – voor brevettering heb je min. 60 duiken nodig

De kosten van de Divemaster Opleiding zijn € 695,00 inclusief BTW excl. Divemaster Crew Pack en Applicatiekosten.

Divemaster cursus in 2 of 3 weken?

CD Chris geeft je de keuze uit Egypte en de Maldives. Je maakt veel gids-duiken. Flessen, lucht en lood zijn inbegrepen. Uiteraard zie je in Egypte prachtig koraal en zijn Manta’s gegarandeerd als je de cursus in de Maldiven volgt. Dit alles voor slechts 2250 euro!!! Je boekt je vlucht naar Gan en Aquaventure verzorgt de rest. Neem uiteraard wel je eigen duikuitrusting mee. Wat je niet hebt kun je huren. Tot slot, de cursus start bij 3 deelnemers en is exclusief PADI Applicatie Fee, deze worden elk jaar opnieuw door PADI gepubliceerd. Wil je hierna door voor PADI Instructeur…. de mogelijkheden zijn er.

Voor info, contact Chris of doe je boeking direct bij https://www.aquaventure-maldives.com/contacts

Word PADI Pro

bootduiken

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.