Diving in Sharm

Duiken in Sharm el Sheikh, de Rode Zee, Egypte

Chris is verantwoordelijk voor de Nederlandse en Engelstalige boekingen bij Duikcenter Sheikh Coast, gelegen in het Domina Coral Bay Resort. Dit duikcenter heeft bovendien een privé haven, een luxe in Sharm. Dagelijks wordt er met boten naar Ras Mohamed en Tiran Island gevaren. Sheikh Coast heeft ook een prima huisrif, Coral Bay genoemd, waar je relaxed begint met duiken, ook voor grotere dieptes.

Ben je een Recreatieve Duiker of een Tec Duiker, kom duiken in Sharm el Sheikh

Vaak is Chris jou privé gids/instructeur als je rechtstreeks via haar boekt en ze geen IDC geeft. Vervolgens maakt ze jouw duikvakantie tot een succes, met uitstapjes naar de Thistlegorm of de Blue Hole in Dahab en natuurlijk de straat van Tiran waar je Thomas Canyon of de Lara kunt duiken. We verzorgen alle gasmengsels zodat TEC duiken ook mogelijk is. Duiken in Sharm, waar het prachtige blauwe water niet onder de twintig graden komt en je zelfs in een shorty kunt tec-duiken. Let wel, bij gebruik van een natpak is een dubbel bladder verplicht tijdens TEC-duiken. Natuurlijk kun je uitrusting huren van Sidemount tot en met Rec en Tec.

Speciale kortingen zijn er voor duikscholen, vraag hiernaar.
Bij pre-boeking krijg je tien procent korting als je vooraf een aanbetaling doet van vijftig procent. Vlieg met een lijnvlucht van Egypt Air of met Jet Air Fly via Brussel. Binnenkort vliegt Tui ook weer naar Sharm. Je hebt een overstap in Cairo met een prima aansluiting naar Sharm el Sheikh. De volgende dag wordt je om 9.30 uur opgehaald en kun je meteen genieten van 2 mooie duiken in de Rode Zee waar de clown-visjes op je wachten. Gewoon vanaf de kant uitloden en je voorbereiden op de bootduiken, hoe relaxed is dat. Ook is het mogelijk om een prive boot te huren, vraag Chris naar de voorwaarden.

De straat van Tiran, Ras Mohamed, de Thistlegorm en Dunraven. Duik met Chris mee.

Boek via contact jouw duikvakantie in Sharm el Sheikh.

Duiken in Sharm met de mooiste drop offs, wat wil je nog meer

Sharm

Comments are closed.