TEC Instructor Course

Chris is sinds 2012 Tec Deep Instructeur Trainer en sinds 2015 Tec Trimix Instructeur Trainer en ze leidt je graag op om Tec Instructeur te worden. Er is voldoende keus, zie hieronder. Voor alle TEC Instructeur opleidingen dien je in het bezit te zijn van een medische verklaring, geschikt om te duiken max 12 maanden oud. De cursussen geven we in Nederland, Malta en Egypte. In Nederland verwachten we dat je eigen TEC / Sidemount uitrusting inclusief flessen hebt, anders kun je dit huren. Volg je de cursus in Malta of Egypte dan zit het gebruik van TEC uitrusting welke je nog niet hebt inbegrepen in het cursusgeld, zo ook de flessen en vullingen. PADI cursus materialen en Applicatie Fees zitten niet in het cursusbedrag inbegrepen.

PADI TEC Instructeur

Als PADI TEC Instructeur leid je cursisten op voor TEC 40 duiker en verleen je assistentie aan de PADI TEC Diep Instructeur, welke de TEC 45 en TEC 50 opleiding verzorgt. Je leert hoe je de filosofie van het TEC Duiken kunt overbrengen, een TEC-cursus organiseert en je leert alles over veiligheid en planning.

Voorvereisten:

PADI MSDT met Specialty Instructeur Nitrox en Diep Duiken, TEC 45 duiker, minimaal 20 EAN duiken, 25 duiken dieper dan 18 meter, 15 duiken dieper dan 30 meter en 20 stage decompressie duiken. Heb je een van de vereiste nog niet, vraag naar de mogelijkheden, we maken voor jou een plan op maat.

Benodigde cursus materialen:

TEC Deep Student Manual, TEC Deep Lesson Guides CD Rom, TEC Deep Instructor Guide, TEC Deep Instructor Cue Cards.

PRIJS EN DUUR:

PADI TEC Instructeur: 3 dagen, € 550,00, inclusief Dubbelset, exclusief deco-gassen

PADI TEC DEEP Instructeur

Als PADI TEC DEEP Instructeur ben je gekwalificeerd om les te geven in TEC 40, TEC 45 en TEC 50. Ook kun je de Discover TEC Diving Experience verzorgen. Je leert hoe je de filosofie van het TEC Duiken kunt overbrengen, cursussen kunt organiseren, alles over veiligheid en planning, je volgt theorie en praktijksessies over hoe je de TEC 40-45-50 cursus geeft.

Voorvereisten:

PADI MSDT, Specialty Instructeur Nitrox en Diep Duiken, TEC 50 duiker, minimaal 270 duiken, 20 Nitrox duiken, 25 duiken dieper dan 18 meter, 15 duiken dieper dan 30 meter, minimaal 25 stage decompressie duiken dieper dan 40 meter, minimaal 10 duikers gecertificeerd in de Diep- of Nitrox Specialty.
Voor certificering als TEC Deep Instructeur dien je bij een TEC 45 of 50 cursus geassisteerd te hebben (vraag naar de stage mogeljkheden).

Benodigde Cursus materialen:

TEC Deep Student Manual, TEC Deep LG’s CD Rom, TEC Deep Instructor Guide, TEC Deep Instructor Cue Cards.

PRIJS EN DUUR:

PADI TEC Diep Instructeur: 5 dagen, € 950,00 inclusief dubbelset, exclusief deco-gassen
TEC Diep Instructeur incl. stage: 8 a 9 dagen, € 1150,00

PADI TEC Sidemount Instructeur

Wil jij duikers voorbereiden op TEC duiken of wil je TEC studenten in Sidemount configuratie opleiden dan is de TEC Sidemount Instructeur Opleiding je op het lijf geschreven. Met de TEC Sidemount Cursus geef je je cursisten een tussenstap zodat ze kunnen wennen aan meerdere flessen.

Voorvereisten:

PADI TEC Instructeur en TEC Sidemount duiker, PADI Nitrox- en Diep Duiker Specialty Instructeur, TEC 45 Duiker
Minimaal 20 TEC SM duiken waarbij 10 met 3 of meer flessen

Benodigde Cursus materialen:

Volledige TEC SM uitrusting, Sidemount student manual en TEC Sidemount Instructor Guide

PRIJS EN DUUR:

PADI TEC Sidemount Instructeur: 2 dagen, € 350,00
TSM Combo 1) TEC SM duiker en TEC Sidemount Instructeur: 4 dagen, € 550,00
TSM Combo 2) PADI TEC Instructeur, TEC Sidemount Duiker en TEC Sidemount Instructeur: 6 dagen, € 999,00

PADI TEC Trimix Instructeur

Het hoogste niveau in Open Circuit om te behalen. Als TEC Trimix Instructeur kun je duikers opleiden tot TEC Trimix 65 of Full Trimix Duiker tot een max of 90 meter.

Voorvereisten

PADI MSDT, TEC Diep Instructeur en Trimix Duiker. Minimaal 200 duiken met 20 technische decompressieduiken waarbij minimaal 10 dieper dan 40 meter met gebruik van Trimix. Voor certificering als TEC Trimix Instructeur dien minimaal 350 gelogde duiken te hebben met 50 decompressie duiken dieper dan 40 meter en 30 van deze duiken dienen met trimix gemaakt te zijn en 10 duiken hiervan dienen dieper dan 50 meter te zijn waarbij je Trimix met zuurstof hebt gebruikt van minder dan 21 procent. Je dient de Trimix Instructeurs examens succesvol af te leggen. Verder dien je bij een Trimix cursus geassisteerd te hebben (vraag naar de stage mogelijkheden).

Benodigde Cursus materialen

TEC Trimix Student Manual en Instructeurs Manual, TEC Trimix Cue Cards, TEC Trimix Lesson Guides

PRIJS EN DUUR

PADI TEC Trimix Instructeur: 4 dagen, € 999,00 incl. 2 Trimixduiken met Helium*
TEC Trimix Instructeur incl. stage: 7 dagen, € 1199,00 incl. 2 duiken met Helium*

Gas/Trimix Blender Instructeur

Als Gas Blender Instructeur kun je duikers opleiden om flessen te vullen wat met name van belang is bij duikscholen met een eigen vulstation. Elk vulstation heeft een gekwalificeerde Gasblender nodig.

Voorvereisten

PADI OWSI, Specialty Instructeur Nitrox, Gasblender

Benodigde Cursus materialen

Gasblender Student en Instructor manual en DSAT Gas Blender Calculator

PRIJS EN DUUR:

PADI Gas Blender/Trimix Blender: 1 tot 2 dagen, € 250,00

*Helium is in Sharm el Sheikh 0,7 cent per liter. Deze kosten komen afhankelijk van het mengsel op de cursus prijs. Indien meer helium duiken gewenst zijn is dit mogelijk, de helium wordt extra berekend.
Deco-gassen worden apart in rekening gebracht.

one tank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *