Duiken in Sharm

Duiken in Sharm el Sheikh, EgypteSharm

Chris is verantwoordelijk voor de Nederlandse en Engelstalige boekingen bij Duikcenter Sheikh Coast, gelegen in het Domina Coral Bay Resort. Dit duikcenter heeft bovendien een privé haven, een luxe in Sharm. Dagelijks wordt er met boten naar Ras Mohamed en Tiran Island gevaren. Sheikh Coast heeft ook een prima huisrif, Coral Bay genoemd, waar je relaxed begint met duiken, ook voor grotere dieptes. 

Ben je een Recreatieve Duiker of een Tec Duiker, kom duiken in Sharm el Sheikh

Vaak is Chris jou privé gids/instructeur als je rechtstreeks via haar boekt en ze geen IDC geeft. Vervolgens maakt ze jouw duikvakantie tot een succes, met uitstapjes naar de Thistlegorm of de Blue Hole in Dahab en natuurlijk de straat van Tiran waar je Thomas Canyon of de Lara kunt duiken. We verzorgen alle gasmengsels zodat TEC en Trimix duiken ook mogelijk is. Duiken in Sharm, waar het prachtige blauwe water niet onder de twintig graden komt. Let wel, bij gebruik van een natpak is een dubbel bladder verplicht tijdens TEC-duiken. Natuurlijk kun je uitrusting huren van Sidemount tot en met Rec en Tec.

Je wordt de eerste dag om 8.30 uur opgehaald en je kunt meteen genieten van 2 mooie duiken in de Rode Zee waar de clown-visjes op je wachten. Gewoon vanaf de kant uitloden en je voorbereiden op de bootduiken, hoe relaxed is dat. Ook is het mogelijk om een prive boot te huren, vraag Chris naar de voorwaarden. regel jij je vlucht en hotel dan regelt Chris de rest. Boek via contact jouw duikvakantie in Sharm el Sheikh.

Duiken in Sharm el Sheikh met de mooiste drop offs.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.