Over Chris

Course Director Chris

PADI Course Director Chris
PADI Course Director Chris begon samen met haar man Wahid in 1997 met duiken en is niet meer gestopt. Ze is een International Award-winning Course Director en TecRec Trimix Instructor Trainer. In 2021 werd zij wederom Gold Course Director. Chris heeft enorm veel ervaring en meer dan 12000 duiken op haar naam. Ze gaf inmiddels meer dan 1000 opleidingen op Instructeurs niveau en leidde meer dan 2650 duikers en instructeurs op. Inmiddels heeft zij meer dan 150 TEC- en Sidemount-studenten en TEC-Sidemount Instructeurs opgeleid. Het is passie waarmee Chris lesgeeft, elke keer opnieuw. Vandaar dat ze steeds de Elite Instructeur en PADI Gold Course Director status verdient. Elk jaar opnieuw moet je bij PADI deze status verdienen. Lees ook eens haar Elite Instructeur Interview, daarin komt haar passie voor het duiken en opleiden ook terug.

PADI IDC Staff
Master Instructor Wahid is De PADI IDC Staff die in Egypte Chris tijdens haar IDC’s helpt. Met uitleg van de topics, met het vertalen naar het Arabisch en uiteraard in het water tijdens de beschut water en open water sessies. Wahid heeft ook meer dan 12000 duiken op zijn naam staan en kan je met zijn ervaring enorm stimuleren om een goede Instructeur te worden. Heb je zelf ook interesse om IDC staff te worden of Master Instructeur, kijk dan even hier voor meer informatie.

Reviews van duikers
Het is altijd fijn om info te krijgen van anderen voordat je een cursus boekt. Hoe is het geweest? Was er een positieve spirit? Leer je ook wat of is het alleen maar lol trappen tijdens de cursussen? Krijg je tips en genoeg aandacht? Al die vragen zit je wellicht mee. Daarom vind je hier de nodige reviews van cursisten en kandidaten die een cursus bij Course Director Chris gevolgd hebben. Uiteraard mag je met haar cursisten contact opnemen om het een en ander na te vragen. PADI heeft Chris ook geïnterviewd voor het Tec Rec Blog, ook de moeite waard om te lezen.

Albums van IDC cursussen
Er worden tegenwoordig zoveel foto’s gemaakt, dat albums haast niet meer bij te houden zijn. Natuurlijk vindt je vanaf het prille begin dat Chris Coruse Director werd albums van de IDC’s. Zowel van de IDC’s in Egypte als in Nederland.

Van harte gefeliciteerd
Met zoveel kandidaten en cursisten, is het nauwelijks bij te houden om iedereen te noemen die bij Chris geslaagd is. Toch wordt het geprobeerd om iedereen te noemen. Staat je naam er niet bij, laat het even weten. Geef je naam, de cursus en het jaar door van wanneer je geslaagd ben. Chris vermeldt je graag op haar website.

IDC Blog;
Nieuwtjes, nieuwe cursus data, nieuw gecertificeerde kandidaten voor Tec en voor PADI Pro, vind je hier. Blader gerust. Heb je vragen over een van de onderwerpen, neem voor meer informatie contact op. Natuurlijk kun je zelf ook een nieuwtje melden. Chris vindt het leuk om van je te horen. Want hoe leuk is het om samen een passie te delen.

Agenda Go Pro en Go Tec
Wil je weten welke cursussen er al gepland zijn en of er nog plaats is? Wil je je cursus volgen in Nederland of in Egypte? Chris biedt je beide mogelijkheden aan want ze is regelmatig in Egypte te vinden. Natuurlijk staan de IDC data vast per jaar want het PADI Examen is hieraan gekoppeld. Heb jij een cursus in gedachte die nog niet gepland staat, dan kun je deze samen met Chris inplannen bij minimaal twee personen. Flexibiliteit is namelijk met dikke letters geschreven in het woordenboek van Chris. Let wel op, afspraak is afspraak, planning is planning. Net zoals bij het duiken zelf, plan je duik en duik je plan.

Chris en Wahid

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.