Over Chris

de PADI Course DirectorChris, de PADI Course Director

Chris begon samen met haar man Wahid in 1997 met duiken en is niet meer gestopt. Ze is een International Award-winning Course Director. Ook is ze TecRec Trimix Instructor Trainer. In 2020  en 2021werd zij wederom Gold Course Director. Chris heeft enorm veel ervaring en meer dan 12000 duiken op haar naam.

Ze gaf inmiddels meer dan 1000 opleidingen op Instructeurs niveau en leidde meer dan 2700 duikers en instructeurs op. Inmiddels heeft zij meer dan 150 TEC- en Sidemount-studenten en TEC-Sidemount Instructeurs opgeleid. Het is passie waarmee Chris lesgeeft, elke keer opnieuw.

de PADI Course DirectorChris geeft allerlei PADI Instructeur Specialties zoals de Adaptive Techniques Diver als ook de RNLI Sea Survival Instructeur Specialty. Vandaar dat ze steeds de Elite Instructeur en PADI Gold Course Director status verdient. Natuurlijk wordt zij ondersteund door haar man zodat zij samen een superteam zijn om les van te krijgen. Vandaar ook dat er vele Egyptische Instructeurs door hen opgeleid zijn.

Elk jaar opnieuw moet je bij PADI deze status verdienen. Je vindt elk jaar de PADI Course Directors met deze status terug in het tweede kwartaal van het Undersea Journal, het duik-tijdschrift van PADI, welke je nu online ontvangt als je PADI Pro bent. Lees ook eens Chris haar Elite Instructeur Interview, daarin komt haar passie voor het duiken en opleiden ook terug. Vandaar dat Chris de PADI Course Director wordt genoemd. Zie ook de website van IDC Center Divepost en lees verder op deze site over haar status en certificeringen.

Neem gerust contact op, ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, want toen ze met duiken begon stond er lang geleden in het PADI Open Water Boek meet people, go places and do things. En dit is wat ze nu nog steeds doet. Het heeft haar leven enorm veranderd. Ook jouw leven kan door deze drie woorden veranderen……

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.