English Nederlands

IDC Voorbereidingen


Idc voorbereidingen             zwembad training             IDC Voorbereidingen

Tien tips voor je IDC Voorbereidingen


1. Download de nieuwste Instructeurs Manual, kijk hoe deze is opgebouwd en waar je wat vindt. 2017 editie volgt spoedig.
2. Herhaal de duik-theorie van je Divemaster Cursus. Maak alle vragen in het Diving Knowledge Workbook, lees de Encyclopedie, maak de DM-examens en de overige examens uit je IDC pakket. Tijdens de IDC testen we je op deze kennis (dit wordt niet opnieuw behandeld).

3. Wees familiair met de Student Manuals Open Water, Adventure in Diving, Rescue en Divemaster. Hoe je Theorie-presentaties geeft bespreken we tijdens de IDC.
4. Tijdens de IDC leer je hoe je efficiënt les geeft in beschut water. Fris jezelf op met de PADI Open Water- en Rescue Video.
5. Herhaal je 24 skills, op demonstratie niveau. Doe dit ook met de oefeningen van de Rescue Cursus. De IDC Voorbereidingen voor skills kun je in het zwembad testen of voor de spiegel.
6. Oefen de paalsteek, schootsteek en twee halve knopen, oefen de hefbalon, ken je kompas perfectioneer je drijfvermogen en zorg dat je goed uitgelood bent.
7. Oefen op demonstratie niveau mond op mond en mond op pocket mask beademing, rescue skill 7. Dit wordt geexamineerd in het buitenwater.
8. Wees Fit voor de zwem test van 800 meter tijdens de IDC, pak elke mogelijkheid om te duiken aan om je algemene vaardigheden verder te ontwikkelen!
9. Maak de zelfstudie vragen van de EFR Instructeur Manual. Antwoorden op de medische vragen vind je in de student manual.
10. Houd tijdens je IDC Voorbereidingen email contact met Course Director Chris, ze geeft je persoonlijke online ondersteuning als je kiest voor Distance Learning. Regel dit nu

Veel succes en plezier. Zijn je IDC Voorbereidingen op orde, dan heb je veel lol tijdens de IDC.

RDP             rescue 7             buddy check