NewsFlash

In oktober wordt er een weekend IDC georganiseerd, start 6 oktober. Ook nog zin om dit jaar Instructeur te worden of om een cross over te doen naar PADI OWSI? Neem nu contact op met Chris.
weekend idc

De Divemaster cursus is in volle gang. Zo pakken we onze ZEN momentjes ook voor de duik. Genieten in de zon en in het water. Ook mogelijk om je DM-cursus in Egypte te volgen. Neem hiervoor contact op.
Divemaster

Volgende week 27 juli start er weer een Divemaster Cursus. Wil jij ook het PADI Pro pad op. Doe gezellig mee. We smeren de cursus uit over een aantal maanden en je kunt ook mee voor stage naar Sharm el Sheikh in September.

English Nederlands

PADI IDC Center


Go Pro

IDC Center

Opleidingen vanaf Assistent Instructeur dienen bij IDC Centers te geschieden. In Sharm werkt CD Chris samen met IDC Center Sinai Dive Club. Ook in Hurghada kun je voor een IDC terecht. In Cyprus werkt zij met Cydive en in Nederland met 5* IDC Center Divepost in Valkenburg-Zuid Holland en Souldivers in Rotterdam. Ook werkt ze samen met andere PADI Duikscholen. Daar worden recreatieve en technische opleidingen gedaan, zoals Aquaventure Maldives, echter daar geeft ze uitsluitend rec en tec opleidingen.

In de prijzen voor de IDC-pakketten bij de duikcentra zitten kleine verschillen. Deze website geeft je de prijzen voor de IDC’s in Egypte, Sharm el Sheikh bij 5 Star IDC Center Sinai Dive Club en in Nederland, bij Divepost en Souldivers

Voor de IDC pakketten verwijzen we je graag naar: idc.divepost.nl en diveoutlet.nl. Kijk ook even naar de Pro Planning want Chris geeft daar niet alleen IDC’s, ook diverse TecRec Opleidingen. Ook kun je bij Dive Post in overleg, bij drie IDC kandidaten, je eigen IDC samenstellen. Mail hiervoor naar chris@divepost.nl

Voor de IDC pakketten en prijzen in Kato Paphos, Cyprus, bij PADI 5 Star IDC Center Cydive, verwijzen we je naar de website van Cydive: www.cydive.com. Je kunt daar als Divemaster ook een internship volgen waarna je de IDC doet. Neem contact op met Cydive of met Gold Course Director Chris zelf.

Wil je specifieke informatie over hoe de IDC’s bij de verschillende duikcentra gegeven worden, contact Chris. Kijk ook verder bij Instructeur Specialties en IDC Staff cursussen.