NewsFlash

In oktober wordt er een weekend IDC georganiseerd, start 6 oktober. Ook nog zin om dit jaar Instructeur te worden of om een cross over te doen naar PADI OWSI? Neem nu contact op met Chris.
weekend idc

De Divemaster cursus is in volle gang. Zo pakken we onze ZEN momentjes ook voor de duik. Genieten in de zon en in het water. Ook mogelijk om je DM-cursus in Egypte te volgen. Neem hiervoor contact op.
Divemaster

Volgende week 27 juli start er weer een Divemaster Cursus. Wil jij ook het PADI Pro pad op. Doe gezellig mee. We smeren de cursus uit over een aantal maanden en je kunt ook mee voor stage naar Sharm el Sheikh in September.

English Nederlands

Go Pro Courses


Go Pro Courses met Course Director Chris

Of je nu de ladder op wilt en door wilt groeien naar Master Instructeur of uit wilt wijken naar Tec duiker of Tec Instructeur, je bent bij Course Director Chris aan het juiste adres. Met jarenlange internationale ervaring geeft ze met heel veel passie les. Dus ga nu Go Pro en laat je motiveren.

Kies jouw werkplek onderwater en boek je IDC, klik hier en stuur je bericht als jij een afspraak wilt voor informatie over de IDC’s, Instructeurs Specialties of TEC Instructeur Opleidingen.

Lees uiteraard ook even verder op deze site naar alle mogelijkheden en voorbereidingen als jij het pad van de Go Pro Courses in wilt slaan.

Van Open Water Duiker naar Duikinstructeur

We hebben in 2017 een speciaal Zero to Hero plan voor jou als jouw doel is om als Duikinstructeur in het buitenland te gaan werken. Met dit Zero to Hero plan gaan we doelgericht met je aan de slag waarbij de eerste ambitie ligt naar Divemaster. Je doet onder begeleiding van Chris enorme ervaring op. En dan volgende de andere Go Pro Courses zoals Assistent Instructeur, Open Water Scuba Instructeur en Specialty Instructeur.

Silver Course Director     Go Pro     Elite instructor